duda Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 a zašto ovde niko ne pomisli da je on stvarno povređen to o povredi ramena zvuči skroz moguće, pa servirao je kao baba jbt 2
fancy claps Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 vrlo moguce. ono bacanje reketa na tribine je izgledalo dosta opasno 1
Djuro Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 21 minutes ago, dùda said: a zašto ovde niko ne pomisli da je on stvarno povređen to o povredi ramena zvuči skroz moguće, pa servirao je kao baba jbt Onaj kojem su usta puna "borbe za svoju zemlju", taj izadje na teren i pogine. Ljudi bi ga 1000 puta vise cenili da je sa 0:6, 0:6 izgubio meč u parovima, pruzio ruku protivnicima, zagrlio Ninu i rekao - izvini, dao sam sve od sebe. Ovo je neoprostivo. Posrao se i na Ninu, i na zemlju, a bogami najvise po sebi. Kakvo razocarenje... 1 1
gone fishing Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 nemoj paničiti, nije mu ništa, samo pokušava da pronađe racionalno objašnjenje za jučerašnji kolaps, našao ga je u sitnim povredama, koje siguran sam muče sve teniske veterane... - istina je da mu se akumulator ispraznio i da je vreme da opet ode na 3 dana na piramidu sunca u visokom, da napuni akumulator za izazove u sinsiju i na uso
duda Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 10 minutes ago, Djuro said: Onaj kojem su usta puna "borbe za svoju zemlju", taj izadje na teren i pogine. Ljudi bi ga 1000 puta vise cenili da je sa 0:6, 0:6 izgubio meč u parovima, pruzio ruku protivnicima, zagrlio Ninu i rekao - izvini, dao sam sve od sebe. Ovo je neoprostivo. Posrao se i na Ninu, i na zemlju, a bogami najvise po sebi. Kakvo razocarenje... ma da, pogine, kako da ne ? za bronzu u miksu, svakako verujem da mu Nina ne zamera, koliko ljudi ovde čovek je još uvek u trci za dostizanje nedostižnog, ali ne, treba da pogine za svoju zemlju više će toj zemlji značiti da ima teniskog goata, nego ta (eventualna, zapravo prilično nemoguća) bronza u miksu 1
Jumanji Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Sta ljudi pisu i kako ovako svi iskoce odnekud kada Novak po njihovim merilima nije "dovoljna velicina", evo citam, gledam i ne verujem.Cuj Ninin san srusio, a on ne zna gde je, na kraju i igrao na Ninin zahtev sve ovo preko mere. Je bo te 1
Mil@n Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Da postoji i najmanja šansa da osvoji medalju on bi prvi izašao i igrao. Misliti da može da igra a neće, čovek koji je protiv svih saveta i rezona rešio da igra i dubl, jednostavno je glupost epskih razmera. 4
Amos Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Ma nije trebao to da igra in the first place. Ovo sada je opravdano, kao sto je Jokic odustao jer je znao da ne bi kurcu vredeo da je igrao.
cedo Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 veliki je greh staviti u istu ravan djokovica i jokica 3 1
Amos Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 3 minutes ago, cedo said: veliki je greh staviti u istu ravan djokovica i jokica Pusti me, vidiš da puštam bućku 3
cedo Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 10 minutes ago, Mos said: Pusti me, vidiš da puštam bućku 1
Recommended Posts