Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

:D

Znam da su bili "slabiji" igrači, ali sam mislio da su u to vreme bili dosta visoko rangirani na listi.

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Meni fascinantno da Federer ima najmanje pratilaca na Insta od sve trojice, u prevodu lože se najviše tetke, babe i engleski lordovi koji još koriste telegram za razmenu poruka. 

I koji kupuju Roleks, jedrilice, Moet, Mercedes i slične proizvode dok kljako može da uvalja Pežo 207 indijskom programeru početniku :(

3 hours ago, Mos said:

Meni fascinantno da Federer ima najmanje pratilaca na Insta od sve trojice, u prevodu lože se najviše tetke, babe i engleski lordovi koji još koriste telegram za razmenu poruka. 

Mislim da to nema veze, kad je Federer bio na vrhuncu popularnosti ništa od tog nije postojalo

2 hours ago, Heaviside said:

I koji kupuju Roleks, jedrilice, Moet, Mercedes i slične proizvode dok kljako može da uvalja Pežo 207 indijskom programeru početniku :(

Upravo si opisao onog što je prčio Severinu 😁

Hahaha u glavu pogodih čoveka nesvesno

Da, nisam odmah video

Novak je bio sa "srpskom Džej Lo", malo se zna o Đokovićevoj bivšoj koja ZA NOĆ ZARADI 30.000 evra, a izgleda kao milion /VIDEO/

da je ostala sa Novakom imala bi  100 miliona, ali ovako ima svoj dinar

Eto kako sve znaju i odma nam kazu, svi da znamo

gotov je kljakavi, pocetak kraja :fantom: