Jumanji Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Olimpijada, pa Olimpijada 🙄 Nego da ne cepidlacim, svidja mi se ono: idemo po zlato. Tako je rekao i u BG idemo po RG 🙂
Popular Post Amos Posted July 19, 2021 Popular Post Posted July 19, 2021 Jebiga, sad posle ovoga moram cak i ja da kazem Jokicu siso. 5 5 1
goofs Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Mi se ovde zajebavamo da li je ili nije trebalo da ide u Tokio a on ce izgleda tamo igrati dva turnira, lol
mlatko Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Mix sa NinomInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Jean-Luc Picard Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Šta Jeca ima da kaže na mix sa Ninom 1 hour ago, Jumanji said: Olimpijada, pa Olimpijada 🙄 Kako ono beše. Olimpijske igre je ispravno. Olimpijada je period između dvaju olimpijskih igara.
Jumanji Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Šta Jeca ima da kaže na mix sa Ninom Kako ono beše. Olimpijske igre je ispravno. Olimpijada je period između dvaju olimpijskih igara. Jest, Olimpijada je period od četiri godine, od OI do OI.
Time Crisis Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 19 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Šta Jeca ima da kaže na mix sa Ninom Kako ono beše. Olimpijske igre je ispravno. Olimpijada je period između dvaju olimpijskih igara. Ne... u rečniku srpskog jezika Olimpijada je i takmičenje. Period od četiri godine jedino ima smisla istorijski / u slučaju prvobitnih igara. 1 2
Jumanji Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Tacno, opste prihvaceno, jer je izraz ipak iz doba anticke Grcke kada su OI imale neku drugu tezinu, samo mene su ucili drugacije, pa mi zvuci rogobatno.Sto se tice eventualnig dubla sa Ninom (nije jos uvek potvrdjeno), sve je u sklopu njegovih priprema, mada Nina i Aleks (nadam se da njih dve igraju zenski) nisu uopste lose, a na W izgubile od pobednica Su-Wei i Mertens.
Jumanji Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Idi vise (otisao valjda), slikao se sa milion ljudi, samo ispadaju fotke sa svih strana... 1
Peter Fan Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 21 minutes ago, borris_ said: Vece su sanse da dobije koronu nego zlato. Zlato nece dobiti, vec osvojiti
Marvin (Paranoid Android) Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 E, ako osvoji zlato u dublu a ne u singlu, jel se i dalje računa Golden Slam? 4
Popular Post Jean-Luc Picard Posted July 20, 2021 Popular Post Posted July 20, 2021 Šta god da osvoji neće mu se računati Golden Slam pošto su ovo tehnički Olimpijske Igre 2020 godine. 3 8
Recommended Posts