Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

2 minutes ago, Mos said:

Ma ovo samo pokazuje koliko ga boli kurac za svaku od tih stvari na koje se loži. Može paganizam, može pravoslavlje, može budizam i veganstvo, može sve brate za new age višu klasu. A onda zapravo nije ništa for real od svega toga.

Taman da zameni Vucica.

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

On je hard core balkan info beliver, samo ne onaj njihov mainstream kanal vec onaj drugi, za ludje. 

jel ovo verifikovan nalog. djokernole je na tviteru, nisam siguran da je na drugim mrežama. 

• Popular Post

Jeste verifikovan.

Đovak pati od teškog oblika neobrazovanja, tipičnog po tome što lošim knjigama koje čita po preporukama raznih budala daje prednost u odnosu na dobre koje nije ni video, pošto nije išao u školu.

Nije većina sportista obrazovana. Tu je Novak egal.

Ali na žalost, on ne kapira da nije obrazovan, a ekstrovertan je, voli da priča i kad ga niko ništa ne pita i onda jbg.

Ili je postavio pa izbrisao ili je fake.

😆

Ja trazio na twitteru :isuse:

Možda (mu je interesantno da) prati sa decom i im priča bajke starih Slavena. Ne vidim ništa loše, mi smo neki odrasli na Grimu, Andersenu, basnama i partizanskim bajkama a danas deca rastu u ekran i sve što im život pruža tj. roditelji

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

315 :wub:

6 hours ago, Tsai said:

753015 :wub:

13 minutes ago, Ros said:

and counting...

Ova tema je otvorena (proverio sam) u februaru 2011. godine i do sada u trajanju i po broju stranica manje-više prati period u kojem je Novak na 1. mestu ATP.

Pošto smo na 300. stranici, upozoravam da bi Novak mogao da odmakne, pa hajde da se malo potrudimo!

Računam, bolje mi, nego Medvedev.

tesko je. nema ga u javnosti, slabo se ocitava glede dnevnih tema. ne igra. generalno zabusava