mlatko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 poeni po kolima: 1, 2, 1, 2, 1, 2, 3svakom po zaslugzi Championship poen nije nesto specijalno ali je sa pravom tu (i) jer je indikator kakva je to teska finalna borba bila i kako su se stvari odvijale... Timu je falio bukvalno poen-dva do GS-a.Ko sto neko (Okwy Ugonweze) sladunjavo lepo rece u komentarima pa da probam prevedem, drugi deo mi se cini vrednim:"Decko iz ratom razrusene zemlje koji je uspeo da preokrene stvari i donese neizmernu srecu svom narodu. Djokovic je ruza koja je rasla iz betona, nebruseni dijamant.Nema te kolicine mrznje i kriticizma koja moze da ga obori. Alfa muzjak.Svi znamo da je dosao sa Zapada vec bi se svi složili da je besprekorni GOAT, dostigavsi ovo sto je dosad uradio, ali u redu je.Za neutralne i nepristrasne on je vec GOAT"Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Tu je smeč sa osnovne linije iz finala Novak me je iznenadio onim udarcem kroz noge u finalu, koji inače vrlo retko igra. Nije osvojio poen, ali je izveden elegantno i neusiljeno. Jedini od te vrste udaraca koji pamtim je protiv Endija u Šangaju, kada je spasio nekoliko meč lopti i preokrenuo.
napadaj Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) "at one point Novak had only 1 slam and Federer had 16" Nestvaran podatak. AO 2011 mu je bio tek drugi GS koji je osvojio. Edited February 5, 2020 by napadaj
harper lee Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Odlican je onaj deo koji govori o Novakovoj igrackoj inteligenciji. Meni je odavno parametar kojim odredjujem da li sagovornik zna ista o tenisu kad neko dodje i napise da Novak igra dosadan i jednolican tenis, odmah znam da je u pitanju debil koji povrsno gleda i slabo razume tenis. Novak je zapravo, ako ne najkompleksniji i najraznovrsniji teniser svih vremena, onda sigurno jedan od trojice, uz Borga i Agasija. Njegov tenis je masterclass igre kao takve, potpuna studioznost i maksimalno koriscenje celog raspona teniskih orudja, tehnickih, taktickih i fizickih. Ja bih iskreno, kao njegov navijac, vise voleo da dominira nametanjem svoje igre na terenu ali kao ljubitelj tenisa ne mogu a da ne budem zapanjen nacinom na koji Novak cita protivnika i prilagodjava se optimalnom scenariju da dobije mec. Kad je u formi i zdrav Novak je udzbenik teniske igre, to je samo po sebi vazan uzrok da se voli i postuje njegova igra. Narocito ako je u pitanju neko ko je izlazio na teren i uzimao reket u ruke. To kako on razume i koristi tenis je ubedljivo najteze za postici.
Ras Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) Za nas ovde AO kao da još nije završen, ali za Novaka jeste: https://www.raiplay.it/video/2020/02/sanremo-2020-fiorello-amadeus-novak-djokovic-sul-palco-dell-ariston-047fa7e5-6907-43fa-8203-f41021f61370.html Edited February 5, 2020 by Ras
Jumanji Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Gledala sam bas malo pre hahaha Voli da peva, al sto ne zna i nije ga blam hahaha [emoji173]
Ras Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) Koliko je samo takvih! On bar nije otišao u pevače. Edited February 5, 2020 by Ras
Glass Joe Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Znaci opet ce da tankuje americku turneju baveci se ovakvim vannastavnim aktivnostima
Jumanji Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Koliko je samo takvih! On bar nije otišao u pevače.To je tacno, meni je samo mnogo simpaticno sto apsolutno nema blama za ovakve egzibicije
mlatko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Znaci opet ce da tankuje americku turneju baveci se ovakvim vannastavnim aktivnostimaDubai je u planu za 2 i po nedelje... dotad: trening-zena/deca. ili sto bi neki rekli kuca-pos'o. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Nema tu leba više, opet ga žena odvlači od tenisa.
Mindaugas Žukauskas Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 http://sportklub.rs/Blog/Nebojsa-Viskovic/a322970-Srce.html?fbclid=IwAR0ORC4AeJ8EreZ2vLddG4oELPQMW7OxXiJnrhKzmpzx3IF57FmorahL50Q Nebojša piše kao neko ko je dobijao dvojke iz pismenih radova u srednjoj. Od Viška glava me boli™
Recommended Posts