Shan Jan Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 https://sport.blic.rs/tenis/otvoren-front-gardijan-opleo-po-djokovicu-i-nadalu-ima-boljih-nacina-da-zaradite-po/crfmtv5 Mislim da je novinar apsolutno u pravu. U sustini Nadal i Djoka ovo gledaju ko biznis i bole ih uvo za svet koji ocigledno ionako ide u racqu... Sa druge strane, ko zna kakve pritiske trpe da ipak odigraju taj mec. Sto naravno nije nikakav izgovor.. Ovo me natera da razmisljam o necemu drugom - kako to da niko nije odbio da igra u USA koja ocigledno krse ljudska prava i ubija nevine na dnevnom nivou bez prestanka zadnjih 50+ godina (sa naglaskom na period od kad su postali jedina supersila). Naravno da ne ocekujem od zapadnih novinara da vide kroz paucinu propagande kojom su okruzeni ali ostatak sveta nije tako slep, pa ipak, ni jedan sportista da ukaze na to. Da li je u pitanju osecaj nice vrednosti, strah od ocrnjivanja u medijima ili nesto trece?
Jumanji Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Nadal se povukao, Novak prvi od ponedeljka jeeeeeeee Sreca, sreca radost...
Time Crisis Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 1 hour ago, Shan Jan said: https://sport.blic.rs/tenis/otvoren-front-gardijan-opleo-po-djokovicu-i-nadalu-ima-boljih-nacina-da-zaradite-po/crfmtv5 Mislim da je novinar apsolutno u pravu. U sustini Nadal i Djoka ovo gledaju ko biznis i bole ih uvo za svet koji ocigledno ionako ide u racqu... Sa druge strane, ko zna kakve pritiske trpe da ipak odigraju taj mec. Sto naravno nije nikakav izgovor.. Ovo me natera da razmisljam o necemu drugom - kako to da niko nije odbio da igra u USA koja ocigledno krse ljudska prava i ubija nevine na dnevnom nivou bez prestanka zadnjih 50+ godina (sa naglaskom na period od kad su postali jedina supersila). Naravno da ne ocekujem od zapadnih novinara da vide kroz paucinu propagande kojom su okruzeni ali ostatak sveta nije tako slep, pa ipak, ni jedan sportista da ukaze na to. Da li je u pitanju osecaj nice vrednosti, strah od ocrnjivanja u medijima ili nesto trece? Englezi su zadnji koji bi smeli nešto da kažu. Btw svaka čast Novaku, mission impossible u punom smislu reči.
Ras Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 35 minutes ago, Jumanji said: Nadal se povukao Da li ovo znači da će u Arabijama Novak igrati egzibiciju protiv Viktora?
Lancia Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 protiv Rafe 52 puta, protiv Federera 47, sledeci je jubilarni stoti.
Nesh Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Otpratio Djole Federera u istoriju. Meni tako deluje.
Timmy Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Pa igrace, jer on i sad drzi tenis ovako popularnim. Al realno je u penziji. Tj. igrace sledecu godinu sigurno. Preskakace dosta turnira kao i ove. Al one tamo mozda odigra AO, W i na USO poslednji mec. Nek lepo za kraj posvrsavaju babe londonske i njujorske oprastajuci se sa njim. A na tom USO ga Novak pretice po broju GS.
Shan Jan Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Kako ti sa zapada mrze naseg djoku... u inta sledeci put sine, u inat!
Ivo Petović Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Btw, da li sam ja to utripovao ili je sad protiv Feda imao nikad veću podršku publike? Je l to Lacoste kupovao ulaznice?
Time Crisis Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 6 hours ago, Timmy said: Srki se otvorio kod pariske sirotinje Taj se verovatno ne bi otvorio ni za kiselu :P
Ras Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 30 minutes ago, Time Crisis said: Taj se verovatno ne bi otvorio ni za kiselu :P Palanački kisenak?
Recommended Posts