Timmy Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 2 hours ago, 189- said: berdych Gledam i cudim se. Jebes ti tenisera kojeg Berdih 3 puta pobedi :( A neki dan idiot na Sk kaze da su samo dvojica bolji od Novaka u h2h, Kirjos i Safin. A njih ladno 12. Cak Karlovic, Krajinovic, Gonzales...
Čutura Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 idiot je rekao da samo dva igraca imaju +2 protiv novaka, ne pratis na casu.. 9 hours ago, Timmy said: Gledam i cudim se. Jebes ti tenisera kojeg Berdih 3 puta pobedi :( A neki dan idiot na Sk kaze da su samo dvojica bolji od Novaka u h2h, Kirjos i Safin. A njih ladno 12. Cak Karlovic, Krajinovic, Gonzales...
ubibobi Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 (edited) 2 hours ago, MiddleClass said: Znao sam jedino za Karlovica. Ja nisam znao samo za doticnog Sheveningena,dobro,delimicno i Dupuisa za kojeg nisam siguran da li sam ga pomesao sa nekim likom iz Poaroa Svi ostali su u najmanju ruku velikani raznih celendzera Edited October 16, 2018 by ubibobi
fonTelefon Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 16 minutes ago, ubibobi said: Ja nisam znao samo za doticnog Sheveningena,dobro,delimicno i Dupuisa za kojeg nisam siguran da li sam ga pomesao sa nekim likom iz Poaroa Svi ostali su u najmanju ruku velikani raznih celendzera Aha posebno Marat Safin i Andy Roddick.
ubibobi Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 6 minutes ago, fonTelefon said: Aha posebno Marat Safin i Andy Roddick. Ma naravno da se na njih ne odnosi kao ni na Gonza i Kirjosa no nisam bas imao nameru da detaljisem
harper lee Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 2 hours ago, iDemo said: Eto zasto h2h nije bitan™, ne? Na dva-tri meca nije bitan, na pedeset i kusur je itekako bitan.
Tsai Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi
Grandilof Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 33 minutes ago, Tsai said: Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi Solidno iskustvo, tri razlicita GS uzmes preko Novaka, 2/3 u finalu i jedno epsko cetvrtfinale za vracanje istog od prosle godine. On ima jos crnje skorove sa Rafom i Federerom, tako kad pogledas taj skor mu jos ii dodje dobar.
Time Crisis Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 5 hours ago, Tsai said: Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi Pa i bilo je dranje, tamo do 2013, posle toga čvornovito
Jumanji Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Ne igra sledece nedelje, borba za prvo mesto nastavlja se od Pariza.
Timmy Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 A zasto bi igrao? Nece Novak u karijeri vise odigrati nijedan 500 turnir. Osim ako iz nekog bas specificnog razloga ne resi da odigra 1. I masterse ce sve cesce preskakati.
MiddleClass Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Nadamo se da ce Nole i Rafa ispasti ljudi i nece odigrati egzibiconi mec u Saudijskoj Arabiji...
Recommended Posts