October 15, 20186 yr 2 hours ago, 189- said: berdych Gledam i cudim se. Jebes ti tenisera kojeg Berdih 3 puta pobedi :( A neki dan idiot na Sk kaze da su samo dvojica bolji od Novaka u h2h, Kirjos i Safin. A njih ladno 12. Cak Karlovic, Krajinovic, Gonzales...
October 16, 20186 yr idiot je rekao da samo dva igraca imaju +2 protiv novaka, ne pratis na casu.. 9 hours ago, Timmy said: Gledam i cudim se. Jebes ti tenisera kojeg Berdih 3 puta pobedi :( A neki dan idiot na Sk kaze da su samo dvojica bolji od Novaka u h2h, Kirjos i Safin. A njih ladno 12. Cak Karlovic, Krajinovic, Gonzales...
October 16, 20186 yr 2 hours ago, MiddleClass said: Znao sam jedino za Karlovica. Ja nisam znao samo za doticnog Sheveningena,dobro,delimicno i Dupuisa za kojeg nisam siguran da li sam ga pomesao sa nekim likom iz Poaroa Svi ostali su u najmanju ruku velikani raznih celendzera Edited October 16, 20186 yr by ubibobi
October 16, 20186 yr 16 minutes ago, ubibobi said: Ja nisam znao samo za doticnog Sheveningena,dobro,delimicno i Dupuisa za kojeg nisam siguran da li sam ga pomesao sa nekim likom iz Poaroa Svi ostali su u najmanju ruku velikani raznih celendzera Aha posebno Marat Safin i Andy Roddick.
October 16, 20186 yr 6 minutes ago, fonTelefon said: Aha posebno Marat Safin i Andy Roddick. Ma naravno da se na njih ne odnosi kao ni na Gonza i Kirjosa no nisam bas imao nameru da detaljisem
October 16, 20186 yr 2 hours ago, iDemo said: Eto zasto h2h nije bitan™, ne? Na dva-tri meca nije bitan, na pedeset i kusur je itekako bitan.
October 16, 20186 yr Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi
October 16, 20186 yr 33 minutes ago, Tsai said: Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi Solidno iskustvo, tri razlicita GS uzmes preko Novaka, 2/3 u finalu i jedno epsko cetvrtfinale za vracanje istog od prosle godine. On ima jos crnje skorove sa Rafom i Federerom, tako kad pogledas taj skor mu jos ii dodje dobar.
October 16, 20186 yr 5 hours ago, Tsai said: Sa Vavrinkom 19-5, reklo bi se dranje, ali zapravo 3 od ta 5 su uzasno bolno i bitni porazi Pa i bilo je dranje, tamo do 2013, posle toga čvornovito
October 18, 20186 yr A zasto bi igrao? Nece Novak u karijeri vise odigrati nijedan 500 turnir. Osim ako iz nekog bas specificnog razloga ne resi da odigra 1. I masterse ce sve cesce preskakati.
October 18, 20186 yr Nadamo se da ce Nole i Rafa ispasti ljudi i nece odigrati egzibiconi mec u Saudijskoj Arabiji...