Serena Posted April 9 Posted April 9 4 hours ago, TS-CS said: fedex se nije oglasavao? i dalje ne prati tenis od povlacenja (:how yes no) Oglasio se, ispratio Susu u penziju Nesto cudno šuška dok prica, dal je do novih zuba il se malo botoksirao. 2
Serena Posted April 10 Posted April 10 Kakvu kosu ima tesko se od nje moze nesto bolje napraviti, jedino neki minival da stavi i ofarba se u plavo 1
Hele Posted April 10 Posted April 10 Ima ekstra kosu. Uvek kazem da bi samo da je pustio kosu bio tri puta popularniji.
Ros Posted April 11 Posted April 11 9 hours ago, Hele said: Ima ekstra kosu. Uvek kazem da bi samo da je pustio kosu bio tri puta popularniji. kosati kljako 1 3
Serena Posted April 11 Posted April 11 Samo sto je njegova kosa ostra i prava i sto bi stajala kao plast sena glavi. Imam jednog u kuci sa istom takvom kosom samo smedje boje pa znam kako to izgleda.
Hele Posted April 11 Posted April 11 16 minutes ago, Serena said: Samo sto je njegova kosa ostra i prava i sto bi stajala kao plast sena glavi. Imam jednog u kuci sa istom takvom kosom samo smedje boje pa znam kako to izgleda.
Filozof manijak Posted April 12 Posted April 12 Valjda su hteli da kažu prva ovogodišnja titula, pa se malo zajebunili...
Recommended Posts