Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, TS-CS said:

objavio da ce naredna cetiri meseca igrati samo sljaku i da vimbldon definitivno otpada.

znaci clay mastersi, RG, olimpijske, i mozda ubaci neki umag ili sl. izmedju 

Tako je rekao na RGu posle poraza od Čekinata da neće igrati pa uzeo Vimbldon. 

Posted
18 minutes ago, reg said:

Tako je rekao na RGu posle poraza od Čekinata da neće igrati pa uzeo Vimbldon. 

Da, ali to je bilo pre 6 godina, kada je za protivnika imao stare mušterije  npr. Nadala i u finalu Kevina Andersona. Tada su Siner i Alkaras bili deca.

Posted

Ne mora da uzme, samo nek odigra, mislim da ima snage za makar još jedno polufinale Vimbldona. 

Posted

Sve zavisi koliko ce daleko stici na RG i OI. Ako tamo podbaci igrace W. 

Posted
8 hours ago, Serena said:

Sve zavisi koliko ce daleko stici na RG i OI. Ako tamo podbaci igrace W 2025.

Posted

ovo sam i ja zamijetio, zar nisu OI nakon Wimblija?

Posted

Jesu.

Od 26. jul do 11. avgusta.

• Hvala 1
Posted (edited)

Ups :blush2: vidi se da pratim samo tenis pa reko nece valjda mesati sljaku i travu :lolol: logicno zar ne? odigraju RG, nastave sa OI i posle trava :rolleyes:

Ondak nema dileme nece sigurno igrati W. 

Edited by Serena
Posted

Ivanišević dao neki opširan intervju za SK, sutra emituju u 17:50. Hintuje da će Novak ostati sa Zimonjićem kao trenerom u narednom periodu.

Posted

sve govori da će biti zimonjić. reče viško da ivanišević ne bi bio trener da se zimonjić odazvao novaku 2019. jer je novak sa njim prvo kontaktirao. a nije se odazvao jer ziki u tom trenutku, sa 43 godine, nije prelomio da prekida igračku karijeru :wacko:

inače mislio sam da su njih dvojica nisu u najboljim odnosima otkad je ziki najuren iz reprezentacije.

Posted

Hvali Goran Novaka za medalju. Valjda ni mama Dijana ne bi tako lepo govorila o sinu.

Posted

Jako tesko... 

Posted

Samo mu prave jos veci pritisak, bolje nek cute i on i svi koji ga podrzavaju. Jebala ga Olimpijada, imao bi sigurno kompletan Grand Slam te godine.

• +1 1