Jump to content
IGNORED

Lepša strana navijanja

Recommended Posts

Posted

Na jednoj od utakmica LS sam cuo od ljudi pored mene da je Pampi sad u Pragu..povukao se i sklonio van zemlje, malo i iz straha od osvete. 

Posted

I ja sam čuo pre par godina da je u Pragu...

Posted

bio prisutan kao malji deci kada je gorepomenuti maznuo ćaletovu uniformu i izašao na ulicu(kod sadašnjih kineza) i regulisao saobraćaj poput jove bulja

Posted

OK znači potpuni ludak 

Posted (edited)

da

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

U družbi u kojoj je bilo raznih ljudi, od bolesnih Partizanovaca (Leo, Kubura), preko šmekera/šanera (Trlaja, Belgija) do klinaca koji su se ložili na britanske zastave (većina), on je bio autentični psihopata.

Posted

cito sam ovih dana o njemu posto mi je neverovatno da neko ko izgleda kao geek bude vodja navijaca. ok, mislio sam da je bio dobar organizator pa je mozda zbog toga bio u ekipi ili je imao druga pored koga se slepoa. i was wrong. ljudi koji su bili navijaci u to vreme vise su se plasili njega nego protivnickih navijaca. po onome sto sam procitao mogao bi solidan dokumentarac da se napravi.

Posted

Dajte neki link

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Posted

Dajte neki link

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

dobar pokusaj, dobar, ali necemo se upecati. :D

Posted

po onome sto sam procitao mogao bi solidan dokumentarac da se napravi.

Da javimo Simmonsu za 30 for 30?

Posted

Da javimo Simmonsu za 30 for 30?

vise je za onog britanskog geja :D

Posted

Pampi i lepsa strana navijanja  :lolol:

Posted

tačno, definitivno nije za ovaj topik

Posted

U družbi u kojoj je bilo raznih ljudi, od bolesnih Partizanovaca (Leo, Kubura), preko šmekera/šanera (Trlaja, Belgija) do klinaca koji su se ložili na britanske zastave (većina), on je bio autentični psihopata.

Šta je sa ovim likom bilo? Gledao sam ga u onoj epizodi Trezora. Stari snimak naravno. I on i Toda su mi izgledali samo kao navijački fanatici. On čak pomalo intelektualnije.

Posted

Bio jedan od osnivača JF, ali ga se nije jebalo 2%. Može ga se sresti na istoku s vremena na vreme. U pravu si za ovo što kažeš, to su bili likovi kojima je klub bio sve, potpuno drugačiji od ovih danas.