ducca Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Apsolutno! I tu se zavrsava svaka prica o nama i nasoj perspektivi.
nesha taxista Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Krade se i napolju. U Italiji otvorite četvoro očiju. <_<
Grunf Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 dobro je znati da ne treba sipati plin na avia pumpi u beogradu, na autoputu u pravcu ka nisu, na skretanju za medakovic. posle visestrukog testiranja, utvrdio sam da mi auto trosi oko 5l plina vise nego kad sipam na drugim pumpama. a ne bi bilo lose i da ostali podele svoja iskustva sa pumpama na ovom topicu, ili ako mod smatra, na posebnom.
nesha taxista Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Sređeno. Ja sam par puta imao takvo iskustvo na pumpi one grčke kompanije, zaboravih ime. Sad je bolje. S Aviom nisam imao problema. <_<
April Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Meni se najbolji pokazao Euro Gas na lakat krivini na autoputu Bg-Ns. Na zalost, predaleko kad stanujes na Vracaru, pa najcesce sipam na Lukoil iznad Marakane.
Grunf Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 el ima neko iskustva sa eco pumpama i plinom na njima? gde sve u beogradu mol toci plin?
pp34 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 eko na vidikovcu onako .. mild kradja. najvedja kradja - mol u jerkovicu (ne medaku), vec pomenuti mol na konjarniku i naravno jugopetrol komanda i carlija caplina. najbolja - mol u visnjici, shell na autoputu i mol na medaku. za gas znam da oni kod secerane kraduckaju malo vise.
yolo Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 haha, to su verovatno oni kauboji na putu ka sidu, shell my ass.
twisted Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ART petrol pumpa na starom sajmištu, iza hit auta, evro dizel, ne pitajte kojom metodom utvrdih da je jugopetrolov, po ceni od 109.90 din/L
Grunf Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 i ja tako cenim... mislim, ima shell i na ibarskoj magistrali, al ne verujem da on zaista ima ikakve veze sa shellom... mada bih voleo da gresim.
copkillah Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 eko na vidikovcu onako .. mild kradja. najvedja kradja - mol u jerkovicu (ne medaku), vec pomenuti mol na konjarniku i naravno jugopetrol komanda i carlija caplina. jel? 'aj detalje pls.
twisted Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja sam na toj pumpi primetio da je potrošnja na skoro 80L bila malčice veća nego kad sipam na jugopetrolu
pp34 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jel? 'aj detalje pls.prvi put sam sipao 10 l i uspeo da predjem celih 110 km (prolece, auto mi trosi 6 max po gradu bez klime), a sledeci put mi je baja usuo™ 54 litre u rezervoar. da ne pominjem da je NAJVISE IKADA sto sam sa potpuno praznim rezervoarom uspeo da sipam je 49 litara ...
Recommended Posts