Jump to content
IGNORED

Svi naši pumpaši

Jerry

Recommended Posts

Posted

Nova maksimalna cena evro dizela, narednih sedam dana, biće 196,4 dinara, dok će evro premijum BMB koštati 174,20 dinara, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija

• +1 2
Posted

Mislio sam da će posle izbora poskupeti. Mada je i ovo dosta, naročito za dizelaše. Za plin nema ograničenja pa ide mic po mic gore. Sad je oko 103 dinara. 

Posted

Kako da poskupi kad su zamrzli cene jos mesec dana?

Posted

A posle aprila drama u najavi

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted (edited)

To niko ne moze da tvrdi. U Evropi su podivljale cene, pa se stabilizovale na oko 2e za benzin.. recimo u Holandiji je 2.2e, a u Sloveniji oko 1.7e. Tako da sve zavisi od distribucije i rata u Ukrajini.

Pregled cena goriva zemalja u regionu, po litru, izraženo u evrima

Albanija 1.793

Crna Gora 1.710

Hrvatska 1.767

Severna Makedonija 1.359

Bosna i Hercegovina 1.543

Mađarska 1.300

Edited by Milosh76
Posted

Kako je saopštilo Ministarstvo trgovine, maksimalna cena evro dizela biće 196,30 dinara, dok će BMB 95 koštati 174,10 dinara

• 2 weeks later...
Posted

U Mađarskoj zakucalo cene na oko 150 dinara, i benzin i dizel.

• 1 month later...
Posted

mašala

Nova maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 206 dinara, dok će cena benzina evro premijum BMB 95 biti 193 dinara

Posted

Nisu normalni, biće na kraju 2€/l

Posted

U narednih nedelju dana evro dizel koštaće 209 dinara, dok će litar evro premijuma BMB 95 koštati 198 dinara

Posted

Ode na 2 evra za par nedelja.

Posted

Stvarno katastrofa, mene ubi gradska vožnja a dizelaša teram. Imam utisak da sam non stop na pumpi i da jedem naftu i pare.