Timmy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Predala iako je vodila 1:0 u setovima. Ana na Bartoli.
Timmy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Koliko opasno. Meni je Klajsters posle povratka postala omiljena teniserka. Uzivam da gledam njene meceve. Steta za povredu :(
renne Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Izgleda baš prilično opasno :(Od uvek sam je gotivio
Garnirung Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ana ima lepu šansu da ode čak i do samog kraja, posle povrede Klajsters, al možda je koliko sutra oduva Bartoli. Mada mislim da se to neće desiti, sad kad ima predznanje da do finala nema nikog koga već nije drala.Sutra će da bude zanimljivo kako će organizatori da rasporede Viktora i Novaka, s obzirom da igraju i medjusobno, a trebali bi i dubl. Obično jedno ide na početak programa, a drugo na kraj.
Jozef K. Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Federer umislio da je Đovak pa uništio jadno Čelu.Jeste. Sme[no je kako se napeo da dobije maksimalno da pokaže kakko je moćan kao Đovak. Počistiće teren njim Novak, again.Inač, baš mi se sviđa Harrison. Daleko je veći potencijal od Crnogorca.
Feindouno Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Crnogorski Sampras :smoris:Doktorski odigrao Harrison.
Afterburner Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 imao je on ipak dosta srecesada ce ispasti da je zaustavio u naletu mladog raonica zbog suvog kvaliteta, ali ipak se ovaj emotivno i igracki istrosio van svake mereharison je vrlo snazan igrac, videcemo u kom ce se pravcu kretati njegova karijera, za pocetak bi bilo lepo da pokaze neki kontinuitet, to ga debelo razlikuje od raonica. Nadala sam se mecu rao feki, ali uzalud.harison pokazuje u momentima potencijal, ali i brzopletost i sirovost, to je recimo profil koji federer ustopuje u mestu
Daddy Cool Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 imao je on ipak dosta srecesada ce ispasti da je zaustavio u naletu mladog raonica zbog suvog kvaliteta, ali ipak se ovaj emotivno i igracki istrosio van svake mereharison je vrlo snazan igrac, videcemo u kom ce se pravcu kretati njegova karijera, za pocetak bi bilo lepo da pokaze neki kontinuitet, to ga debelo razlikuje od raonica. Nadala sam se mecu rao feki, ali uzalud.harison pokazuje u momentima potencijal, ali i brzopletost i sirovost, to je recimo profil koji federer ustopuje u mestuDaj nesto o Ana - Jelena :)
duda Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Daj nesto o Ana - Jelena :)evo ja cu, iako nisam prozvana :P ana je odigrala vanserijski za njene sadasnje standarde, tj. recimo na nivou meceva koje je igrala kada je bila na vrhu, s tim sto se jos uvek muci sa izbacajem. tim pre je za ceniti sto je upravo dobrim servisima uspela da spasi skoro sve brejk lopte, tj. ne pokazuje tendenciju da se raspadne kod prvih problema. ili je to slucaj samo kad igra sa jelenom, ko zna. usla je u mec napaljena ko da igra finale gs-a a i radovanje je bilo adekvatno .sa druge strane, jelena je nekako bila stegnuta, ponekad agresivna, ali ipak vise u push modu i cesto sa prekratkim loptama. zato je sve i zavrseno u dva seta. mozda je moglo u tri ali mislim da bi jelena svejedno izgubila, ana je bila nalozena opasno. mislim da je jelan u mecevima sa anom opasno smorena sa pesnicom i ''ajde'' i to je pored ubilackih aninih udaraca, dodatno frustrira.sve u svemu, bio je dobar tenis, nije bilo tako lako kako bi se po rezultatu moglo zakljuciti, mnogi gemovi su igrani na razliku. mislim da je jelena odgovorna za to sto je mec bi ''samo'' dobar a ne i odlican, jer mislim da je ona mogla bolje od onog sto je odigrala.
Recommended Posts