Hippie Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 mene jeza fata od GM hrane..... inace prvi put cujem za takav zakon.. znam da su neke zemlje zabranile gajenje/uvoz GM hrane [Japan recimo], prvi put cujem da je neko ustvari teo da zabrani "no gmo" natpis na proizvodima
Indy Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Al' bogami trebace zakon protiv ljutih chili papricica:Chillies spark chemical scare A backyard cook up left residents in a South Melbourne street struggling for breath and feeling nauseous.Paramedics found people overcome with fumes and fearing a chemical leak on Lawless Drive in Cranbourne, after a neighbour decided to cook the fiery fruit and dry them out at about 10.30pm yesterday.The cook's husband Steve told 7NEWS it was the first time his Philippino wife had roasted chillies in the back-yard wok. "Obviously chilli is a bit like pepper spray I guess - must have got out in the air a bit."But it was more than just a faint whiff according to those living in the street.One resident Manjula Lakshamana said it smelt like 'something gassy'.Another resident Emma Toleafoa said: "The smell got stronger and stronger and my newborn couldn't stop coughing."Ten people were treated for itchy eyes, nausea and respiratory problems.
Hippie Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 otkrila sam novog omiljetog jogurta.. Čobani su izvrstni!
Indy Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) Vegetarijanci STOP!Nova kampanja za australijsku jagnjetinu, vec tradicionalno predvodjena legendom australijskog fudbala Sam Kekovichem (jest, naseg porekla), oficijelnim lambassadorom Australije. "Jedite australijsku jagnjetinu na Dan Australije" (26/1)http://www.youtube.com/watch?v=3Rx2fJuj4zsI Barbie* girl Dan Australije kako ga zamislja Sam (o cemu bruji Ozi Twitter... uvek se nadje onih koji ne razumeju taj mesnati macho fudbalski humor :D ) [*barbie je rostiljijada u Australiji]http://www.youtube.com/watch?v=k81_KP56oL0Najbolja kampanja je bila (mislim) 2008, kad je Sam predlozio da se ukine Australia Day i umesto toga uvede Australia Week.http://www.youtube.com/watch?v=FPGSs56lZEQ(Nota koja se provlaci kroz ovu jagnjetinsku kampanju je da je ne jesti jagnjetinu "neaustralijanski" sto je stos na racun bivseg premijera Howarda koji je furao neki svoj nacionalizam u tom smeru). Edited January 11, 2012 by Indy
kobni zelaya Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Kad bi se taj kandidovao ovde, iz ovih stopa bih za njega glasao. Edited January 11, 2012 by kobni zelaya
garcia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 koliko se generacija treba izroditi u inozemstvu da bi se izgubio pragnje-gen?mislio sam da ljudi odmah evoluiraju čim odu jer ne mnogu ništa da kolju u dvorištu. ili grešim
Indy Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Србијан кзин, даун андерДетаљНе знам какве сте нам отрове у ово упаковали, браћо и сестре, али ћемо их јуначи и патријотски конзумирати! Па шта било!
pacey defender Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 U Australiji videh Vegetu, Linoladu, Bakin sekret i grcki jogurt, ako pricamo o balkanstinama. Videh i neki restoran na Bondi plazi koji prodaje cevapcice, raznjic i "pola-pola" sto mu dodje kombinacija prethodna dva specijaliteta. Naravno, tovario sam se indijskom, malezijskom, japanskom, kineskom nepalskom i inom istocnjackom hranom.
čekmeže Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 U nedostatku domaćih proizvoda kolege na poslu hvale bakinu tajnu pekmez od šip(ur)ka.
Dr Arslanagić Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Odlična je Bakina tajna.Imali su opak džem od smokava ali ga više ne proizvode :(
Indy Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Pa, ne razumem kako neko ne postuje svoj sopstveni dobro uspostavljeni brend.
Lancia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ovde ranije nisi mogao da nadjes slobodan sto. Spanci obozavaju da zderu kad su u kupovini, zato i El Corto Ingles ima super klopu.
Recommended Posts