Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

..

Edited by Mr.Mxyzptlk

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

E da. Ne znam da li su mi gori degenerici family value konzervativci što nariču o poslovičnoj tragediji dvoje dece dok im tomahavci po celim odeljenjima dečijih bolnica onih koje smatraju nižom rasom ne kvare ni jutarnji mokaćino ili pacifikovani liberali koji mrze neoliberalni poredak direkt radeći za banke, pa im je pasivno drago što su ga roknuli uz nezaobilaznu pristojniti mantru o ljudskom životu i disclaimer kako ne bi oni niko da bude ubijen, ali stići će ga naša ruka i u Juuuti.

I jedni i drugi kao pobednici ovog i ovakvog sveta, dok ne zapeva debela žena Pete Seeger svima pod prozorom.

Edited by Amos

Jer je raditi u banci podjednako loše kao aktivno se zalagati za smrt 200.000 ljudi, od kojih su 160.000 civili, a trećina od toga deca. I meni je zaista teško da shvatim šta je gore. Videću kad umre neki šalterski službenik kako ću se osećati, možda će mi to rešiti ovu dilemu

https://parapsihopatologija.com/topic/7329-izrael-palestina-i-arapske-zemlje/page/661/#findComment-6533135

edit: ili možda kad umre Šešelj, možda mi bude podjednako teško ili drago kao kad je pogino neko u Novom Sadu, ili kad mi je umro komšija iz zgrade kog nisam poznavao. Koliko bi život bio lakši i jednostavniji da nema ovakvih dilema.

Edited by Engineer

Bukvalno ništa nisi razumeo, što nije čudno.

Ili ti bukvalno ništa nisi napisao, što nije čudno. Opet nedoumice i nesuglasice, u propast će nas odvesti. Strašno, strašno

Pročitaj još jednom, možda pomogne.

Zanimljiv je ovaj fenomen - (ne)covek je sirio govor mrznje, "hvala" snajperisti.

Verujem da vecini zemalja postoje zakoni koji srecavaju, u manjoj ili vecoj meri, govor mrznje. Zar onda nije logicnije, i humanije, da mu se sudi, umesto da se "velica" preki sud ili akcija pojedinca.

Just now, x500 said:

Zanimljiv je ovaj fenomen - (ne)covek je sirio govor mrznje, "hvala" snajperisti.

Verujem da vecini zemalja postoje zakoni koji srecavaju, u manjoj ili vecoj meri, govor mrznje. Zar onda nije logicnije, i humanije, da mu se sudi, umesto da se "velica" preki sud ili akcija pojedinca.

Mora da se šališ, nema druge. Ko da mu sudi ? Trampova administracija, koja i sama širi isto to i još mnogo gore ? Recimo da bi bila mnogo veća verovatnoća da Pam Bondi klekne u live TV da mu popuši nego da pokrene istragu za govor mržnje.

Trenutno u USA samo jedna strana koristi govor mržnje, a to su "radical left lunatics". Republikanci samo koriste svoju slobodu govora, sveti 1. amandman...

17 hours ago, Anduril said:

Upravo to. Nije Gebels licno verovatno nikog ubio. Ali, njegova propaganda je verovatno bila ubitacnija od vecine direktnih izvrsilaca zlocina.

Ode sad ti u krajnost, jebo te.

Malo izliva kanalizacija na unutra koju kenjaju po celom svetu decenijama, ali nista strasno.

49 minutes ago, x500 said:

Osim što niko ne govori "hvala", već "baš me briga" ili "nije da ću suzu pustiti". Mada ima i "hvala", uglavnom u USA i to od ljudi koji direktno trpe štetu od njega i takvih. Pa ko ti nije mrsko, idi tamo pa ih pitaj gde su im sudovi i zakoni, 1. i 2. amandman i te fore.

Slično kao što većina sveta sleže ramenima na Gazu, Mjanmar, Somaliju, Jemen, Sudan, Niger... Niko ne govori ni "hvala", ni "baš sam tužan", većina ne zna šta se tamo juče desilo, a i ovi koji znaju gledaju kako da sastave do sledećeg meseca i gde je sir na sniženju ove nedelje. Bilo bi logičnije i humanije da postoji način i sredstvo da pomognemo ljudima u nevolji, ali ako ne možemo (više), što i da ne budemo srećni kad se smanji broj onih koji ih u tu bedu guraju.

16 hours ago, copkillah said:

Krajnje je irelevantno šta bi on uradio u realnoj situaciji. Bitno je šta je propovedao.

Da pojednostavim: da li bih pozivao da ga neko ubije zbog onoga šta je pričao? Ne.

Da li je svet bez njega za nijansu lepše mesto? Da.

Ako je svet za nijansu lepse mesto njegovim ubistvom, ne znam sto se zeniras. Daj da ubijemo sve right wing influensere i slicne. Onda bi svet bio ne za nijansu nego mnogo lepse mesto.

Ne pozivam ja na ubistvo, ali...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.