Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

brt, ladno ga je on roknuo, već je imao spreman telegram saučešća i posvetu i sve

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

3 minutes ago, levi said:

brt, ladno ga je on roknuo, već je imao spreman telegram saučešća i posvetu i sve

Da, toliko se dobro pripremio da ne može da prestane da kenja o građenju balske dvorane u WH, jel' znate da 150 godina već pokušavamo da je sagradimo, i niko nije uspeo pre mene, i evo sad ja, Tramp, dođem i odmah bude, eto, biće sjajna...

Evo ga i ovde kako od žalosti igra uz YMCA na bejzbol utakmici, da zavara trag.

Ja bih proverio koliko mladi ubica ima izvesnih knjiga gospodina Salingera...

Ko zna sta se krije u njegovoj biblioteci... fantom

mvrQFrs.png

• Popular Post
5 hours ago, Godfrey said:

Pojma nemam ko je čovek i o čemu se radi, ali ako je ovo slobodarski forum bilo bi oke onda isto tako da se likuje nad bilo čijom smrču, po slobodnom izboru i volji

Preterali ste.

Lik je promovisao rasizam, ksenofobiju, nasilje i između ostalog protivio se kontroli posedovanja i kupovine aoružja. I dok je javno iznosio te nakaradne stavove neko ga je upucao. Najmanje što pristojan i uzdržan čovek na to može da kaže je- ko ga jebe.

Za to što se orgija i slavi po mrežama je sam kriv. Posle onoliko otrova što je javno sipao, kao da je moglo drugačije da bude. Sam je sebi pripremio ovakav odurni i bizarni epitaf po mrežama- opet ko ga jebe.

A što se tiče empatije, bolja adresa su roditelji pobijenih desetogodišnjaka iz Uvaldea od familije ove uštve. Na primer.

edit: Mentalna gimnastika- da li bi svet bio bolje mesto sa je neki od atentata na Hitlera iz 30-tih uspeo? Pa mislim da bi. Možda bi se neko drugo zlo izrodilo, ali ne bi bilo Aušvica i posledično današnjeg Izraela. Ovaj moron je imao potencijal za neko mega zlo.

Btw dokle god se radikali cmekaju međusobno, ja nemam problem sa tim. Kad politička ubistva u organizaciji radical lefts (lol) budu više od statisticke greške, onda ću da se zabriinem.

Edited by bios

Naravno da je on to zlo koje ga je ubilo širio. I seirio nad nasiljem nad njegovim suparnicima (a.k.a normalnim ljudima). Ovoliko se nije pričalo u javnosti i o većim zločinima. Ja sam više u stilu kao onaj Jeremy Clarkson gif, “oh no - anyway”.

The grieving wife seems to be well versed in bullshitting. Jebote, Charlie Kirk legacy continuespiggy

2 hours ago, bios said:

edit: Mentalna gimnastika- da li bi svet bio bolje mesto sa je neki od atentata na Hitlera iz 30-tih uspeo? Pa mislim da bi. Možda bi se neko drugo zlo izrodilo, ali ne bi bilo Aušvica i posledično današnjeg Izraela. Ovaj moron je imao potencijal za neko mega zlo.

Btw dokle god se radikali cmekaju međusobno, ja nemam problem sa tim. Kad politička ubistva u organizaciji radical lefts (lol) budu više od statisticke greške, onda ću da se zabriinem.

Ja sam bio lokalniji, pa sam razmišljao da li bi Srbija danas bila bolje mesto da je neko 1985. godine roknuo Šešelj dr Vojislava, tadašnjeg master debatera, i bojim se da što više razmišljam, sve više mislim da je odgovor negativan. Ljudi poput Šešelja i Čarlija Kirka nisu uzrok retrogradnih i destruktivnih društvenih kretanja, oni su njihova posledica. Drugim rečima, oni su ona ponuda koju političko tržište u datom trenutku traži, i koju su oni uspeli da artikulišu i na tome zajašu, jer imaju jako veliku prijemčivost za svoje destruktivne i devijantne stavove, ali nisu oni ti koji su to tržište oblikovali tako da njihove ideje budu prijemčive - ne, to su uradili drugi, poput Trampa ili Miloševića. To je samo po sebi jedan ogroman red flag, jer govori da je društvo u stvari puno osoba kojima su te ideje bliske, a kao što smo i osetili na sopstvenoj koži i znamo iz istorije, dominacija takvih ideja u društvenom korpusu obično vodi u katastrofu. Stoga, bojim se da ubistvo Čarlija Kirka neće promeniti baš ništa - njegovo mesto će popuniti neko drugi koji će nastaviti da prosipa sličan ili isti otrov jer za to postoji ogromna publika, i celo društvo će da nastavi u tom pravcu dok ne udari u jedan ili više zidova.

Tako gledano, ni sam čin ubistva kao takav ne doprinosi. Štaviše na nekom simboličkom nivou samo pojačava umobolne ideje Kirka o opravdanosti naoružanosti običnog sveta i prihvatljivim žrtvama koje se imaju prineti na oltar te naoružanosti, iako sam potpuno siguran da on nije mislio da bi on sam mogao biti prinet kao žrtva na taj oltar. Kao što neko reče gore, on bi svakako terao tuđe ćerke da rađaju sa 13 godina posle silovanja, ali njegova ćerka nije ta koja bi uradila to isto.

Američka levica je toliko jaka i razvijena da im treba maga jesus camp gun loving twink da ubije klasnog neprijatelja. Oni ne stižu jer pretežno pišu pisma saučešća i molitve da se zlo u nama ne raširi. Alexander Berkman neverue.

3 hours ago, bios said:

Lik je promovisao rasizam, ksenofobiju, nasilje i između ostalog protivio se kontroli posedovanja i kupovine aoružja. I dok je javno iznosio te nakaradne stavove neko ga je upucao. Najmanje što pristojan i uzdržan čovek na to može da kaže je- ko ga jebe.

Za to što se orgija i slavi po mrežama je sam kriv. Posle onoliko otrova što je javno sipao, kao da je moglo drugačije da bude. Sam je sebi pripremio ovakav odurni i bizarni epitaf po mrežama- opet ko ga jebe.

A što se tiče empatije, bolja adresa su roditelji pobijenih desetogodišnjaka iz Uvaldea od familije ove uštve. Na primer.

@Weenie Pooh evo da ne kucam, čovek napisao sve što bih rekla.

Nigde nisam spomenula da ga je trebalo ubiti, ali da mi ga je žao - doslovno ovako kao u biosovom postu: ko ga jebe. Nije mi žao. Što se empatije tiče, naravno da ne mogu preko noći ostati bez nje 😃 ali se u ovom slučaju ne identifikujem (empatija) s njim kao ocem, nego mnogo više s onima o kojima je diskriminatorski pričao? Ko određuje šta jeste a šta nije govor mržnje? Možda oni koji se posle nekih izjava osećaju ugroženo, možda zdrav razum i empatija s onima koje je on napenalio, kao visokopriviliegovani pripadnik zajednice?

Ne pratim slucaj bas ali ovo sto ova udova govori je jezivo. O kome oni pricaju kome prete kome se obraca sa "vi" kad je ubica evidentno samonikli izdanak nekog slicnog lika kakav joj je bio I muz.

Just now, dillinger said:

Ne pratim slucaj bas ali ovo sto ova udova govori je jezivo. O kome oni pricaju kome prete kome se obraca sa "vi" kad je ubica evidentno samonikli izdanak nekog slicnog lika kakav joj je bio I muz.

Izgleda da je visi interes da ubica ne bude usamljeni ludak..nego cela ekipa sa suprotne strane politickog i interesnog spektra.

Sreca te sam na odmoru i ne svedocim podeli koja mi se javlja u firmi na ovu temu.

Jok i ne treba likovati

and other level-headed Republicans in condemning political violence, not inciting it further. The solution to political disagreement in America is never violence. It should be easy for everybody to say that.

Republicans need to condemn violence committed by the right, just as I and many other Democrats condemn violence by the left.

https://x.com/RepMoulton/status/1966598075239026843

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.