Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Svašta tu ima, prava papazjanija (realno nije u Trampovom kostimu, već jaše lutku Trampa).

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Da, svašta ima, ali da su on i familija “radical left lunatics”, nisu…

Registrovani republikanci, otac neki sveštenik (to mi je poseban nivo ludila, sveštenik sa puškama)…

Pisao sam već na početku da su se Kirk i Trump malo popičkali u poslednje vreme, tj masterdebater je poprilično kritikovao narandžastog, ne mogu sad da nadjem od silnog šuma od ubistva…

19 minutes ago, braca said:

Kirk i Trump malo popičkali u poslednje vreme, tj masterdebater je poprilično kritikovao narandžastog, ne mogu sad da nadjem od silnog šuma od ubistva…

Kad je Trampara odlucio da se prestane nastavljati trazenje Epstin fajlova, pokojni Charlie nije cuo naredbu na vrijeme nego je nastavio masterdebatovanje pa mu neki zamjerili.

1 hour ago, braca said:

Znači izgleda ipak neka vrsta inside job, “njihov” strelac…

Meni je najbolje ono Ciao bella ciao na pusci. Najbolja moguca poruka.

Americki fasisti su napravili citavu ovu atmosferu koja se izmice kontroli i sada ce morati da je iskontrolisu sto ce ici malo teze i socijalno, i politicki, i ekonomski, i strateski.

Sve ce doci na naplatu.

4 minutes ago, Anduril said:
1 hour ago, braca said:

Znači izgleda ipak neka vrsta inside job, “njihov” strelac…

Meni je najbolje ono Ciao bella ciao na pusci. Najbolja moguca poruka.

Americki fasisti su napravili citavu ovu atmosferu koja se izmice kontroli i sada ce morati da je iskontrolisu sto ce ici malo teze i socijalno, i politicki, i ekonomski, i strateski.

Sve ce doci na naplatu.

Kako je lepo kad se međusobno slažete wub

Američki fašisti odradili inside job false flag pozadinsku penetraciju maskirovku, i za tu priliku ugravirali stih iz italijanske partizanske pesme na pušku da se vlasi ne dosete hail

1 hour ago, Seabass said:

Kad je Trampara odlucio da se prestane nastavljati trazenje Epstin fajlova, pokojni Charlie nije cuo naredbu na vrijeme nego je nastavio masterdebatovanje pa mu neki zamjerili.

A onda Trampara okrene ovog klinca, svog najboljeg sleeper agenta, i samo kaže "plava riba kljukana dinastija, 10. septembar UVU kampus."

.

ben shapio 6.jpg

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

A onda Trampara okrene ovog klinca, svog najboljeg sleeper agenta, i samo kaže "plava riba kljukana dinastija, 10. septembar UVU kampus."

Masterdebatarski, bravo. kecman

Zaista, previše je ovoliko likovanje za bilo čiju smrt, a da nije sam ubio bilo koga. Zar nam nije bilo dosta ratova i ubistava? Uvek je neko na “drugoj strani zaslužio”, pa tako ukrug. Ne jih da zvučim kao neka tetka, ali jebem li ga - dvoje male dece su ostale bez oca.

Otac dvoje male dece je podržavao ubistva hiljada dece i da ih nekoliko desetina hiljada ostane bez roditelja, a nekoliko stotina hiljada bez hrane i lekova. E toliko mi je žao lika i njemu sličnih. Sad u paklu treba se šuta nogom u dupe što će njegova deca i žena moći da žive.

4 minutes ago, Engineer said:

Otac dvoje male dece je podržavao ubistva hiljada dece i da ih nekoliko desetina hiljada ostane bez roditelja, a nekoliko stotina hiljada bez hrane i lekova. E toliko mi je žao lika i njemu sličnih. Sad u paklu treba se šuta nogom u dupe što će njegova deca i žena moći da žive.

Upravo to. Nije Gebels licno verovatno nikog ubio. Ali, njegova propaganda je verovatno bila ubitacnija od vecine direktnih izvrsilaca zlocina.

Ubica je iz republikanske, mormonske porodice koja voli oruzje sto je mama rado isticala na webu.

Inace trumpov fan i rasista.

4 minutes ago, 3opge said:

Ubica je iz republikanske, mormonske porodice koja voli oruzje sto je mama rado isticala na webu.

Inace trumpov fan i rasista.

Zna li se sto je roknuo Carlija?

Pojma nemam ko je čovek i o čemu se radi, ali ako je ovo slobodarski forum bilo bi oke onda isto tako da se likuje nad bilo čijom smrču, po slobodnom izboru i volji

Preterali ste.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.