Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

2 hours ago, mustang said:

airbnb ilegalan u la za manje od 30 dana bukinga

A ja se cudim sta ce opstine oko aerodroma u Sidneju koprcaju protiv airbnb-ja...

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

hotelski lobi izbacuje airbnb gde stigne i vrbo i booking

Odlično. 2 korporacije koriste pare da  odrede trećoj šta i ko može da priča... 

Unutar-korporacijski sukob... 

Da nosi vizir ne bi umrla nit se derala

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ovo bi trebalo mlatiti pendrekom po ustima gubavim, ljudsko smece.

NYT na braniku otadzbine... :) 

"The story was first reported by The New York Times" - ili - kako se 'prave' vesti - i kad ih nema...

"The Washington Post and The Wall Street Journal matched the story" - ili - kako da ne zaostanemo za vodecima™

A kao da je juce bilo: 

Pritom, ukoliko sam dobro razumeo, izvori su "unnamed official" i NYT, tj. WP. Ne branim narandžastog idiota naravno, ali opet frka oko zlih Rusa (ni njih ne branim), opet Putin's poodle, opet Russiangate s istim dokazima - nikakvim. To šta DOD radi po ME nije ni bitno, bounties na jadne male glave marinaca, think of the children, support our troops!

Edited by zorglub

2 hours ago, zorglub said:

Pritom, ukoliko sam dobro razumeo, izvori su "unnamed official" i NYT, tj. WP.

Izvori su unnamed officials i za NYT, i za WaPo, i za WSJ, dakle Russiagate standard izveštavanja. Svaki par natsec/intel spodoba može da plasira koju god glupost poželi u medije, oni će to poslušno da popasu i objave.

Novo je ovo što kažu "Washington Post has confirmed the reporting of the New York Times" na osnovu istih anonimnih izvora :isuse: Kao da nije isti neimenovani zvaničnik™ pustio istu informaciju svim dežurnim stenografima.

Zabole ih baš, više ni ne moraju da se trude da to izgleda koliko-toliko ubedljivo (npr. poduži tekst iz tri dela, sa citatima anonimaca, istorijskim osvrtima, itd.) Jok, more. Sklepali su tekst veličine agencijske vesti i doslovce ga sastavili od sledećeg:

"Have concluded"

"Believed to"

"Not clear"

"Would be"

I to je dovoljno da se kreira i kontroliše 1 kompletan narativ. Demantovao je onaj direktor združenih službi bezbednosti, demantovao je i sam Tramp, ništa od toga neće ni prismrdeti "believed to" narativu kada ga CNBC, NYT i WP stave na steroide.

Tajming verovatno ima veze sa trenutnim pokušajima da se pregovori SAD i Rusije o kontroli nuklearnog naoružanja održe u životu.

4 hours ago, zorglub said:

Ne branim narandžastog idiota naravno

To nije pitanje al' sve drugo sto se desava jeste... Naravno. :)

Pitanje je koliko treba da se mrzi/ne-voli/whatever narandzasti a da to bude dovoljno da se obican covek svesno odrekne upotrebe sive mase i zdushno nastavi da cita - NYT, WP, WSJ, etc kao da je suva istina u pitanju.

2+

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.