iDemo Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 2 hours ago, mustang said: airbnb ilegalan u la za manje od 30 dana bukinga A ja se cudim sta ce opstine oko aerodroma u Sidneju koprcaju protiv airbnb-ja...
mustang Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 hotelski lobi izbacuje airbnb gde stigne i vrbo i booking
iDemo Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Nego, sto bi se reklo na svadbama, ispracajima & krstenjima: Srećno veselje™, ne? Unilever to halt ads on Facebook, Twitter for remainder of year
Lezilebovich Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Odlično. 2 korporacije koriste pare da odrede trećoj šta i ko može da priča...
mlatko Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Da nosi vizir ne bi umrla nit se deralaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
3opge Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 ovo bi trebalo mlatiti pendrekom po ustima gubavim, ljudsko smece.
iDemo Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 NYT na braniku otadzbine... "The story was first reported by The New York Times" - ili - kako se 'prave' vesti - i kad ih nema... "The Washington Post and The Wall Street Journal matched the story" - ili - kako da ne zaostanemo za vodecima™ A kao da je juce bilo:
zorglub Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) Pritom, ukoliko sam dobro razumeo, izvori su "unnamed official" i NYT, tj. WP. Ne branim narandžastog idiota naravno, ali opet frka oko zlih Rusa (ni njih ne branim), opet Putin's poodle, opet Russiangate s istim dokazima - nikakvim. To šta DOD radi po ME nije ni bitno, bounties na jadne male glave marinaca, think of the children, support our troops! Edited June 28, 2020 by zorglub
Weenie Pooh Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 2 hours ago, zorglub said: Pritom, ukoliko sam dobro razumeo, izvori su "unnamed official" i NYT, tj. WP. Izvori su unnamed officials i za NYT, i za WaPo, i za WSJ, dakle Russiagate standard izveštavanja. Svaki par natsec/intel spodoba može da plasira koju god glupost poželi u medije, oni će to poslušno da popasu i objave. Novo je ovo što kažu "Washington Post has confirmed the reporting of the New York Times" na osnovu istih anonimnih izvora Kao da nije isti neimenovani zvaničnik™ pustio istu informaciju svim dežurnim stenografima.
Redoran Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Zabole ih baš, više ni ne moraju da se trude da to izgleda koliko-toliko ubedljivo (npr. poduži tekst iz tri dela, sa citatima anonimaca, istorijskim osvrtima, itd.) Jok, more. Sklepali su tekst veličine agencijske vesti i doslovce ga sastavili od sledećeg: "Have concluded" "Believed to" "Not clear" "Would be" I to je dovoljno da se kreira i kontroliše 1 kompletan narativ. Demantovao je onaj direktor združenih službi bezbednosti, demantovao je i sam Tramp, ništa od toga neće ni prismrdeti "believed to" narativu kada ga CNBC, NYT i WP stave na steroide. Tajming verovatno ima veze sa trenutnim pokušajima da se pregovori SAD i Rusije o kontroli nuklearnog naoružanja održe u životu. 2
iDemo Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 4 hours ago, zorglub said: Ne branim narandžastog idiota naravno To nije pitanje al' sve drugo sto se desava jeste... Naravno.
iDemo Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Pitanje je koliko treba da se mrzi/ne-voli/whatever narandzasti a da to bude dovoljno da se obican covek svesno odrekne upotrebe sive mase i zdushno nastavi da cita - NYT, WP, WSJ, etc kao da je suva istina u pitanju.
Recommended Posts