harper lee Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 1 hour ago, Gandalf said: Reufova (i Markova) logika je malo nategnuta ako se porede spomenici pojedincima poput Kolumba i npr. džamije. Ali je pitanje na mestu: osmanlijsko nasleđe su i janičari i robovlasništvo i ja lično. Pa sam ja to što jesam zahvaljujući "izdaji" koju su počinili moji preci. Da, to je nesreca kad vozis gledajuci u retrovizor, svako ima neki svoj istorijski racun da svede.
Skyhighatrist Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 4 hours ago, askeladden said: Stanje redovno u Atlanti.Jos jedan crnac manje. Ode pljeskoteka Wendy's Suzavac, palice, kamenice, topla noć u Atlanti.
askeladden Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Oni su verovatno i zvali policiju,tako ta neka ih.Neka gori.
mustang Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) zao mi sto je pandur dobio otkaz. nadam se da ce dobiti tuzbu. bio je justified shooting law & order! al bez jebenog, ne mogu da verujem, bas sam besna, potpisanog sporazuma da se stejtovima vraca odgovornost za zivotinje. pa sada na aljasci je dozvoljeno da se ubijaju bebe medveda! uzas uzas uzas. tramp potpisao juce valjda. da svi ti lovci na njih se medjusobno poubijaju. to im zelim. zlo i naopako Edited June 14, 2020 by mustang 1 1
Joe D Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 10 hours ago, zorglub said: Fore iz OŠ: james harden likes this
April Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Red i zakon... nešto ne mogu da se setim kad je obojeni pandur izrokao nekog belog klincaSent from fav toy
Amos Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Btw, prva sezona Law&Ordera je primer kako u jednoj seriji treba da se obradjuje tema rasnih tenzija, kriminala i upotrebe oružja. Na samom početku ima epizoda kada žena ubije u metrou dva crnca, slučaj se u startu okarakterise kao samoodbrana jer jedan od momaka ima dosije. Onda kreće ceo razvoj slučaja i sve pozadine koje isplivavaju. Law & Order je bila zakon serija u početku.
mandingo Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 21 minutes ago, Mos said: Btw, prva sezona Law&Ordera je primer kako u jednoj seriji treba da se obradjuje tema rasnih tenzija, kriminala i upotrebe oružja. Na samom početku ima epizoda kada žena ubije u metrou dva crnca, slučaj se u startu okarakterise kao samoodbrana jer jedan od momaka ima dosije. Onda kreće ceo razvoj slučaja i sve pozadine koje isplivavaju. Law & Order je bila zakon serija u početku. Kad trampara tvituje "Law and order" vise se misli na stop and frisk i no knock raids. No knock raids su najveci razlog ubistva nenaoruzanih ljudi, mislim. Sramota za drzavu koja kao ima 4-ti amandman.
Amos Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Ma znam na šta misle ti mentoli, ovo je čisto preporuka za seriju iz 1990. godine (respect) koja je uradjena po vrhunskim standardima kad su ove aktuelne stvari u pitanju.
zorglub Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 5 hours ago, mustang said: bio je justified shooting Na šta misliš?
levi Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 misli da napiše nešto kontroverzno i da isprovocira nekoga. pozvoni i pobegne naravno da ni u jednom univerzumu ne može da bude justified ubistvo nenaoružanog civila, samo zato što beži. to bi i u ratu bio ratni zločin, a ne u sred grada iz čistog mira 2
mustang Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) evo @zorglub detaljan opis i video snimak iz vise uglova a ti levi, ti na ppp samo podjebavas ljude, ne secam se da si ikada nesto smisleno napisao. odjebi od mene vise. po milioniti put ti ponavljam. Edited June 14, 2020 by mustang 1
Recommended Posts