Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

opljackali su i madman (najpolpularniju prodavnicu trave...mozda se smire :laugh:)

Posted

Imam samo jedno da kazem

Posted (edited)

zove me bff da dodjemo kod nje. zivi u tri lepe, ima kucerinu, imam svoju sobu velicine stana mog celog u holivudu, ima bazen, nema korone...jok...valjda se preplasila sta sve pustise veceras na vestima...sad prosetah pseto i oterah iz kraja par sumnjivih likova. naoruzana sam do zuba. 

Edited by mustang
Posted
25 minutes ago, pasha said:

Imam samo jedno da kazem

Sve si rek'o, u redu je... :)

Posted (edited)

mogu samo da kažem da ako tramp bude reizabran pored ovog i kovid sranja onda u US živi sve mile™ do mileta™. ovaj naš je mudrica za njih.

Edited by djordje geprat
Posted
5 minutes ago, djordje geprat said:

mogu samo da kažem da ako tramp bude reizabran pored ovog i kovid sranja onda u US živi sve mile™ do mileta™. ovaj naš je mudrica za njih.

Nesto u tom smislu sam ja rek'o "u mikrofon" - nema pola sata od tada. Ja se nadam da ce biti reizabran jer ako ne bude to znaci da ce sve izgoreti™ do temelja i/ili ce uvesti vojnu huntu - onako - sasvim kolateralno. 

Posted
20 minutes ago, iDemo said:

Sve si rek'o, u redu je... :)

Mogao bih da se slozim da je ovo bolje,

Posted

Ja sam the clash generacija, ne znam ove RaM skoro nikako.

Posted (edited)
21 minutes ago, djordje geprat said:

a koga biste vi za predsednika? biden?

sve prodavnice oko mene su opljackane, stanari zgrade sede napolju i cuvaju svoje zgradeo. toliko o mirnim protestima

Edited by mustang
Posted
On 30.5.2020. at 6:52, askeladden said:

Problem je sto Mineapolis policajci nemaju tu kvalitetnu obuku kao LAPD.

Tako se to radi,kad si elita.

U Mineapolisu fakat imaju neki dodatni problem jer na keca ubijaju žene koje pozovu 911 da prijave moguće silovanje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

• Create New...