Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Moze neko da sumira for dummies sta se desava u Kaliforniji ? Srce mi se cepa od raznih all-in bilionera i njihovih drugara koji kukaju kako moraju da napuste ognjiste ...

Edited by Lezilebovich

3 hours ago, Venom said:

Pročitao sam, doduše na preskoke, i jedini zaključak koji imam je da je ovo tekst da ja preporučim tebi. Kao i woke problem, cancel culture je izmišljen problem, što ova situacija na Univerzitetu demonstrira. Odnosno izmišljeno je da je to nešto novo i nečuveno. U stvari, jedino što se promenilo je odnos ko koga canceluje, odjednom su ljudi koji imaju moć uticaj i naravno pare, iz kojih proizilazi moć i uticaj, došli u situaciju da ih neko canceluje, a ne oni njih, i to im se logično nije svidelo. Cancel culture i wokeness su dakle teme koje služe kao oružje konzervativnom delu društva i sad kad su poslužili svrsi, mogu otvoreno opet da canceluju druge, jer to doživljavaju kao svoje pravo.

Nisi me razumeo, tekst vam preporucio jer upravo ide u korist vaso tezi - desnicari se zale na cancel kulturu kada nisu u sedlu, kada jesu, onda se izmisljaju novi principi, cesto dogmatski.

2 hours ago, Lezilebovich said:

Moze neko da sumira for dummies sta se desava u Kaliforniji ? Srce mi se cepa od raznih all-in bilionera i njihovih drugara koji kukaju kako moraju da napuste ognjiste ...

Porezi, tj. rastući cost of doing business cry

WEHOonline.com

2025 Exodus Out Of California Continues | WEHOonline

A 2025 roundup of major companies and well-known brands shifting operations out of California, and the political, cost, and safety reasons supporters cite for the continued exodus.

4 hours ago, Lezilebovich said:

Dešava se to da je postalo preskupo i nesigurno za život. Ne znam za te bilionere, ali kolega Amerikanac se preselio pre par godina u Arizonu iz LA, plaća 4 puta manji porez i ne mora de osvrće preko ramena svaki čas, da proverava hoće li ga neko opljačkati ili roknuti. Žalio mi se na situaciju odavno ali od korone je postalo nesnosno, kako kaže...tako da je zapalio čim je mogao.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Lindt cokolada s lesnjacima $6 jebemti narandzastog degena i njegove tarife, bila je oko $3 pre njega

Kupi sad 100 komada, za kodinu dana ce biti $60.

To ti je čist šećer, ne valja jesti. On misli na tvoje zdravlje

Da li je RFK jr uradio nesto stvarno korisno za amerikance gurajuci nove preporuke za ishranu ? Povecanje proteina, vlakana, smanjenje uglj hidrata i ultra procesirane grane, kao i secera ...

@Lezilebovich indirektno kroz lekare koji to savetuju pacijentima + mediji; direktno kroz skolsku uzinu + tackice za hranu za 42mil gladnih uz vaznu napomenu da ce u valjda 18 drzava - 30-ak% od 42mil - biti zabranjena prodaja koka-kolje, slatkisa&preradjene hrane

2 hours ago, Bud Stonebraker said:

@Lezilebovich indirektno kroz lekare koji to savetuju pacijentima + mediji; direktno kroz skolsku uzinu + tackice za hranu za 42mil gladnih uz vaznu napomenu da ce u valjda 18 drzava - 30-ak% od 42mil - biti zabranjena prodaja koka-kolje, slatkisa&preradjene hrane

Ok, sad je mrtav...

On 15. 1. 2026. at 14:44, Spooky said:

Ok @Vapad , znači za vreme Obame su se po svedočenju ovog lika u 9 prepodne sastajali pripadnici nacionalnog bezbednosnog saveta da naprave kill listu i posalju ubice CIA avionima da obave zadatak, ali takodje, nezavnisno od toga, ali isto utorkom, ali nejasno u koliko tačno sati - po izveštavanjima Guardiana, NYTsa i WPa i white house je imala svoj terrible/terror tuesday sastanak za svoju listu za odstrel dronovima u Siriji, i regionu.

Ima smisla, ponedjelkom ionako popizdiš što je ponedjeljak, ima smisla kill list sastanke držati u utorak.

Fresh,

https://youtu.be/yUNoJ32eLBc?si=tSY32XzwXxCKdkV1&t=4424

Sada i sa nabrojanim članovima saveta, čovek samo širi priču... komentari su dosta in line sa onim što smo ovde pričali, podmetnut, nije, ovo ono.. sada i Epstin, nisam čuo da je pričao o njemu do sada. Ide posle Venecuela, nisam stigao dotle još

12 hours ago, Lezilebovich said:

Da li je RFK jr uradio nesto stvarno korisno za amerikance gurajuci nove preporuke za ishranu ? Povecanje proteina, vlakana, smanjenje uglj hidrata i ultra procesirane grane, kao i secera ...

tera ih da piju nepasterizovano mleko, očekujem da ih bruceloza pokosi.

11 hours ago, Bud Stonebraker said:

Sviranje klincu populističko, kao i sve ostalo. Big ugly bill je toliko osakatio budžet školskih distrikata, da se javne škole bukvalno bore da prežive. Samo u mom kraju dve osnovne škole neće postojati od sledeće školske godine, a broj dece ne da se ne smanjuje, nego se još i povećao poslednjih godina.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.