Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

bar je donekle odgovorila na pitanje. ovo je bajo moj ludilo mozga

Instagram
No image preview

National Review on Instagram: "It's a simple question: Ca...

50K likes, 7,373 comments - nationalreview on January 14, 2026: "It's a simple question: Can men get pregnant? It's a simple answer: No. Why is this so hard?".
  • Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

29 minutes ago, radisa said:

Primećuje se jedan stil odgovora na pitanje, koji mi u Srbiji vrlo dobro znamo... Ista, jebeno ista škola... Jako je ovo sve pogano postalo...

Čuo sam dobar nadimak za ovu ribu, machine gun lips. It’s so appropriate. Može da ponavlja laži i relativizuje kakve god treba gadosti satima, bez da trepne.

5 hours ago, Sammael said:

Naravno, s tim što to važi samo dok si na liniji KPK (ili si im nebitan).

Kad nisi, onda činjenica da u svakom momentu ima pandura oko tebe i da mogu da te u roku od 10 min lociraju preko video nadzora ima malo drugačiji kontekst.

sta je lose u tome ako nisi kriminalac? drug je zaboravio dokumenta u taksiju koji je zaustavio na ulici. otisli u policiju, preko kamera po vremenu i lokaciji ulaska u vozilo nasli registraciju, za 30 sek je policajac pricao sa vozacem koji je za 20 min dovezao sve.

1 hour ago, banecare1 said:

sta je lose u tome ako nisi kriminalac? drug je zaboravio dokumenta u taksiju koji je zaustavio na ulici. otisli u policiju, preko kamera po vremenu i lokaciji ulaska u vozilo nasli registraciju, za 30 sek je policajac pricao sa vozacem koji je za 20 min dovezao sve.

Zato što država definiše šta je to "kriminalac" pa to može biti i neko ko je, na primer, napisao nešto što se državi ne dopada.

Imamo u Srbiji vrlo plastične primere zašto je to loše.

2 hours ago, banecare1 said:

Dok se koristi samo za pravu stvar je odlično. Ali mogućnosti zloupotrebe su enormne. Bio je članaka da je Srbija kupila neki Smart surveillance kineski sistem i ne bi me iznenadilo da skrivaju prave mogućnosti tog sistema. Vidimo da bacače grudvi hvataju za sat vremena. A kriminalce sa poternicom viđene u ćacilendu ni nakon dana i dana ne pronalaze.

Zbog toga ne užasava computer assisted surveillance gde neki sistem koristi prepoznavanje lica i tablica i pravi baze kretanja stanovništva, masovno automatski prislušavanje i slične stvari bez obzira da li to rade Kinezi ili Britanci npr.

Ako je cena neživljenja u takvom sistemu da ponekad ostanem bez novčanika, rado bih prihvatio (pri tom aplikacije tipa uber već imaju tu funkcionalnost - da prijaviš da si nešto zaboravio, bez da je policija umešana).

@Spooky skini roze naocare i uzivaj u lepotama novih tehnologija hihi meni se otvaraju automatska vrata sa face recognition u ofisu kada nosim masku, verovatno na osnovu gustine obrva.

nema nazad, svi su u bazi, pitanje je samo brzine kojom se koja drzava digitalizuje.

nema bastiona slobode, gledamo uzivo kako nestaju.

U san jose, il tamo negde gore u CA, su izbacili iz upotrebe citace registarskih tablica Flock (srpsko oko sokolovo) jer je ICE ulazio u sistem (software valjda mora pod federal da sluzi ako se trazi)

kako se resiti tehnolodjija: ICE ICE baby 😁

Inace taj ili slican sistem koriste privatni paukovi non stop i masne pare zaradjuju. Jedan tip moze da vozi 30km na cas da mu kamere na vozilu ocitavaju u real time i odmah na ekranu izlazi ima li red flag za to vozilo. Ako ima, kupi ga i nosi.

Protiv sam kamera. Samo ceka na zloupotrebu.

Edited by mustang

5 hours ago, banecare1 said:

sta je lose u tome ako nisi kriminalac?

Karakter same države i društva.

Veliki brat. Kontrola svega.

Ja često ponavljam poslednjih godina, bojim se da ćemo i ovu ovako usranu Ameriku u nekom momentu praviti od blata.

Poenta je @banecare1 u navodjenju tvog zivota. Nije to samo snimila kamera gde ides i sta radis, nego i sta pricas, sta kupujes, koja su ti interesovanja, sta konzumiras, kako provodis dan. AI ce svuda biti prisutan. Mi smo proizvod i korisnik u isto vreme od koga nikakav skart ne sme ostati. Njihova predvidjanja naseg ponasanja i teranju u odredjeni pravac su vec prisutni samo ce biti na steroidima a suptilniji nego do sada a mi potpuno nesvesni toga.

Let us be human.

7 minutes ago, Tribun_Populi said:

Karakter same države i društva.

Veliki brat. Kontrola svega.

Ja često ponavljam poslednjih godina, bojim se da ćemo i ovu ovako usranu Ameriku u nekom momentu praviti od blata.

kontrolisu i ameri, razlika je sto kineska kontrola izmedju ostalog donosi fenomenalnu produktivnost i bezbednost.

1 minute ago, banecare1 said:

fenomenalnu produktivnost

Čudan način da se napiše 996...

2 minutes ago, mustang said:

Poenta je @banecare1 u navodjenju tvog zivota. Nije to samo snimila kamera gde ides i sta radis, nego i sta pricas, sta kupujes, koja su ti interesovanja, sta konzumiras, kako provodis dan. AI ce svuda biti prisutan. Mi smo proizvod i korisnik u isto vreme od koga nikakav skart ne sme ostati. Njihova predvidjanja naseg ponasanja i teranju u odredjeni pravac su vec prisutni samo ce biti na steroidima a suptilniji nego do sada a mi potpuno nesvesni toga.

Let us be human.

sve se slazem i to se nece promeniti. zna IT ekipa bolje, ali makar se meni cini da je tako

1 minute ago, banecare1 said:

kontrolisu i ameri, razlika je sto kineska kontrola izmedju ostalog donosi fenomenalnu produktivnost i bezbednost.

Covece, mi jedva struju imamo kada se svi nakacimo na klimu. I to nam doduse smanje iz centrale preko NEST wifi. A i pogasio nam guverner nuklearke. Jos smo mi za vas zemlja treceg sveta. Mi vas nikada po tome necemo stici. Ni kultura nam ne dozvoljava toliki obedience.

Edited by mustang

1 minute ago, Sammael said:

Čudan način da se napiše 996...

jeste, samo sto ja zivog coveka u mojoj poslovnoj zgradi ne vidim kada radim za vikend, a radim 20 godina u kini.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.