Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

3 minutes ago, mustang said:

Covece, mi jedva struju imamo kada se svi nakacimo na klimu. I to nam doduse smanje iz centrale preko NEST wifi. A i pogasio nam guverner nuklearke. Jos smo mi za vas zemlja treceg sveta. Mi vas nikada po tome necemo stici. Ni kultura nam ne dozvoljava toliki obedience.

pa kad ne radite 996 za saku pirinca hihi

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

19 minutes ago, Tribun_Populi said:

Karakter same države i društva.

Veliki brat. Kontrola svega.

Ja često ponavljam poslednjih godina, bojim se da ćemo i ovu ovako usranu Ameriku u nekom momentu praviti od blata.

Mislim da na Zapadu imas samo privid demokratije. Ove moderne distopicne tehnologije su prebacile teziste moci toliko na stranu vlasti i bogatasa da nemas nikakve sanse. I svi ih koriste, mozes samo da se molis da tvoja vlast nije bas toliko zla ko ona iz drzave pored.

1 minute ago, banecare1 said:

jeste, samo sto ja zivog coveka u mojoj poslovnoj zgradi ne vidim kada radim za vikend, a radim 20 godina u kini.

s druge strane ja isto radim u kineskoj kompaniji i znam da rade vikendom, da li idu u kancelariju ili od kuće, svejedno je

odgovaraju mi na poruke u 5 popodne po evropskom vremenu

šalju mi dokumente uredno subotom i nedeljom

skoro smo imali situaciju da je CEO tražio od CTOa da nešto za presales završi asap, zvao ga je u 9 uveče. Ovaj je podigao 18 inženjera, radili su danonoćno nedelju dana. Ne dakle za projekat u izradi ili za postojećeg klijenta, nego za presales

imao sam situaciju da mi jedna koleginica bukvalno plače, a druga priča kako se nada da će moći da se relocira u Evropu da bi rodila dete jer to u Kini nikad neće moći da izvede dok je u godinama za rađanje

1 minute ago, Shan Jan said:

Mislim da na Zapadu imas samo privid demokratije. Ove moderne distopicne tehnologije su prebacile teziste moci toliko na stranu vlasti i bogatasa da nemas nikakve sanse. I svi ih koriste, mozes samo da se molis da tvoja vlast nije bas toliko zla ko ona iz drzave pored.

OK, sve je to tačno.

Međutim, bogataša max zanima da me opelješi, pa zato kontroliše. Državu pak zanima totalna kontrola, svega.

Nije to isto.

Čak i ovakvu USA porediti sa Kinom po pitanju kontrole je u najmanju ruku naivno.

3 minutes ago, Sammael said:

s druge strane ja isto radim u kineskoj kompaniji i znam da rade vikendom, da li idu u kancelariju ili od kuće, svejedno je

skoro smo imali situaciju da je CEO tražio od CTOa da nešto za presales završi asap, zvao ga je u 9 uveče. Ovaj je podigao 18 inženjera, radili su danonoćno nedelju dana. Ne dakle za projekat u izradi ili za postojećeg klijenta, nego za presales

imao sam situaciju da mi jedna koleginica bukvalno plače, a druga priča kako se nada da će moći da se relocira u Evropu da bi rodila dete jer to u Kini nikad neće moći da izvede dok je u godinama za rađanje

Ne znam sta je kod ove prve koleginice ali ovoj drugoj mogu da resim problem fantom

Just now, Shan Jan said:

Ne znam sta je kod ove prve koleginice ali ovoj drugoj mogu da resim problem fantom

Javljam kad idući put koleginice dođu u BG pa ćemo nešto da organizujemo.

Samo se pripremi da ako je neka Šangajka, momentalno joj predaješ sve svoje bankovne račune i kontrolu nad finansijama. Tamo se muškarac za to baš ništa ne pita.

Just now, Sammael said:

Javljam kad idući put koleginice dođu u BG pa ćemo nešto da organizujemo.

Samo se pripremi da ako je neka Šangajka, momentalno joj predaješ sve svoje bankovne račune i kontrolu nad finansijama. Tamo se muškarac za to baš ništa ne pita.

Znamo, uputio nas je yoyogi, jedno petsto puta.

1 minute ago, Sammael said:

velike IT i EV kompanije tipa huawei su pakao. konkurencija, podmetanja i slicno. to isto znam iz prve ruke. JD je vodeca firma za online prodaju, imaju isporuku istog dana ako narucis nesto do 11am. znam dosta ljudi tamo, ovi iz logistike se odvaljuju od posla da isporuce obecano. dolaze na derneke kada smo vec dobro pijani lolol

to su firme koje redefinisu svoja trzista, ako si tamo to je ludilo, ali to su promili radne snage ovde.

1 minute ago, Verterdegete said:

Znamo, uputio nas je yoyogi, jedno petsto puta.

Zar ne beše on pisao o Tajlanđankama lolol ili je to patern u Aziji generalno

10 minutes ago, Sammael said:

Zar ne beše on pisao o Tajlanđankama lolol ili je to patern u Aziji generalno

Kapiram da je neki pattern. D

10 hours ago, vememah said:

Khm, ovo nije slepo, a nije ni videlo pravu tucu...

Za 3 nedelje ce mu proci monokl na levom oku i progledace -nikakvo cudo vec priroda.

Samo rodno nesnadjeni balavac zeljan paznje.fantom

1 hour ago, mustang said:

Let us be human.

US was very human before 1492. fantom

1 hour ago, Sammael said:

Predlozi koleginicama da se uclane ovde na forum

Prva ce plakati jos vise, a druga ce udomiti mace/kuce/pandu/sovu/tvora.... kad je posavetujemo. D

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.