Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Da se malo nauče od Kineza kako se savladavaju pojedinci bez ugrožavanja prolaznika i bez potrebe za njihovim ubijanjem ili pravljenjem invalida od njih.

https://x.com/TheWarMonitor/status/2011243359705448923

Same “danger,”two completely different doctrines:

– China: Contain, de-escalate, protect civilians, preserve life.

– USA: Shoot first, justify later, blame the victim, call it “freedom.”

So when Americans call China a police state, we calmly reply: If this is “freedom,” we’re fine without it.

https://x.com/OopsGuess/status/2011481660211282055

Edited by vememah

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Ovo u USA i Izraelu je trend koji nije od juce, a sad eskalira, a mi smo deo togsveta ne kineskog... tako da good for Chinese...

Što se tiče ove dvojice....da, to su stvarne ličnosti. Just one disclamer, obojica su istrenirani manipulatori, s tim da mi je Grk Kiriaku mrvicu simpatičniji od Hispano-Endrua, jer je prošao kako je prošao, pa time izvlači po koju emociju i navlači gledaoce na svoju stranu.

Grk je takođe imao par tezgi RašiTudej, jer zaboga, he's got five mouths to feed.

No, Endru je u ovoj priči mnogo veći problem imajući u vidu da menja ploču da bi vas obrlatio na svoju stranu. Da, njegova priča je verodostojna, od problematičnog klinca bez majčine brige, preko vazduhoplovne akademije i služenja u Erforsu, pa do cie i aktuelnog samopregalaštva.

Obojica daju dobar uvid u to kako službe funkcionišu, jedino što bi se od gladalaca zahtevalo da ipak čitaju između redova za jednu upotpunjenu sliku.

Realno su opisali tipičnog uposlenika u cii, i koje kriterijume treba da ispunjava jedan potecijalni agent, a to je po svim očekivanjima blaga patologija spremna za zlodela, a da se pri tome ponaša normalno.

11 hours ago, Sammael said:

To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija.

Kratka suknja 1/1.

Potpuno odsustvo logike, pameti, empatije i bilo kakvog poznavanja zakona i prava u SAD.

Post truth era u kojoj živimo by the book. Svi smo videli šta se desilo iz barem 5 uglova iz razlicitih kamera. I da su poslednje reči nesrećne žene upućene ubici bile “i don’t hate you”.

Ali ne, ne veruje se sopstvenim očima i ušima nego onome što Lora Lumer i sličan šljam objavi na Tviteru ili Tiktoku. Ili tačnije “veruje se” jer se alternativna istina sa toksičnih kanala uklapa u ksenofobni i rasistički narativ publike.

A kako povući liniju između slobode govora i stvaranja alternativne realnosti zasnovane na lažima, evo nisam pametan.

Za početak, vidim da je obrisan onaj mustangin komentar. Ko god da ga je obrisao, nije trebalo to da uradi. Neka stoji da se vidi.

U Kini sam se osecao sigurnije nego bilo gde u svetu, samo kazem. U jednom trenutku su nam prisli pajkani sa sve kolima, mi se uprpili da nece da nas legitimisu a oni nas pitali sto stojimo toliko dugo (cekali vodica) i kad smo im rekli gde treba da idemo ponudili da nas odvedu tamo. Posle ne hvala, otisli.

31 minutes ago, Shan Jan said:

U Kini sam se osecao sigurnije nego bilo gde u svetu, samo kazem. U jednom trenutku su nam prisli pajkani sa sve kolima, mi se uprpili da nece da nas legitimisu a oni nas pitali sto stojimo toliko dugo (cekali vodica) i kad smo im rekli gde treba da idemo ponudili da nas odvedu tamo. Posle ne hvala, otisli.

Naravno, s tim što to važi samo dok si na liniji KPK (ili si im nebitan).

Kad nisi, onda činjenica da u svakom momentu ima pandura oko tebe i da mogu da te u roku od 10 min lociraju preko video nadzora ima malo drugačiji kontekst.

'97 sam sleteo u SAD sa 17 godina i nije me niko dočekao (iako je trebalo). Oklevao sam i na kraju otišao kod pandura jer nisam znao šta da radim. Bili su neverovatno ljubazni, izvrteli sve telefone koje sam im dao, probali da ubede osobu koja je bila nadležna da dođe po mene, kad nije htela pozvali mi taxi do adrese. Nakon godina u Miloševićevoj Srbiji i iskustva s pandurima ovde, osećao sam se potpuno surealno.

Pitanje je naravno da li bih imao isti tretman da nisam bio Evropljanin nego Afrikanac koji natuca engleski.

3 hours ago, Budja said:

Apsolutno.

Manjim ovlascenjima, boljim treningom, i boljim izborom personala za ICE ako stavimo politicke preferencije na stranu.

Slazem se.

Isto tako ako ti se kaze da ne sprecavas ICE u radu, ne ugrozavas ih fizicki (motorno vozilo jeste oruzje), poslusaj. Ne znam koliko puta treba da se objasni ljudima da se ne sale i da je vreme onih riots kada si mogao da palis sve za sobom over.

Sto se pre osvestite da vise nista nije kao pre, niti ce biti, bice vam lakse. Za sve nas bice bolje, manje rada, vise para sto me jedino interesuje 😁

Al neverovatno, nigde da se sablaznjavate kako je ilegalac ubio i posle bacio telo one male shechera dacare tompson, niti da je rodnis bio pre par dana riley.. Ili prosle nedelje jennifer morton... Svake bozije nedelje jedan nevin zivot ugasen.

I sad treba da mi idu suze na oci sto je neko dosao ovde i zajahao sistem, krv nam popili.

Ali, dala bih full amnestiju i path za citizenship i to ono tipa max 2 godine da cekaju DACAma i onima koji su preko 20+ u usa, redovno svi placali takse, nisu bili na wellfare i nemaju criminal record.

Edited by mustang

Immigration visa ban list

The list of countries that will be impacted by the suspension, according to a U.S. official, are: Afghanistan, Albania, Algeria, Antigua and Barbuda, Armenia, Azerbaijan, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belize, Bhutan, Bosnia, Brazil, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Colombia, Democratic Republic of the Congo, Cuba, Dominica, Egypt, Eritrea, Ethiopia, Fiji, The Gambia, Georgia, Ghana, Grenada, Guatemala, Guinea, Haiti, Iran, Iraq, Ivory Coast, Jamaica, Jordan, Kazakhstan, Kosovo, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Liberia, Libya, North Macedonia, Moldova, Mongolia, Montenegro, Morocco, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Pakistan, Republic of the Congo, Russia, Rwanda, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Senegal, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sudan, Syria, Tanzania, Thailand, Togo, Tunisia, Uganda, Uruguay, Uzbekistan and Yemen.

Primetno odsustvo Srbije, a celo balkansko non-EU društvo tu.

The president expressed frustration that his Republican Party could lose control of the U.S. House of Representatives or the Senate in this year’s midterm elections, citing historical trends that have seen the party in power lose seats in the second year of a presidency.

“It's some deep psychological thing, but when you win the presidency, you don't win the midterms,” Trump said. He boasted that he had accomplished so much that “when you think of it, we shouldn't even have an election.”

https://www.reuters.com/world/us/five-takeaways-reuters-interview-president-trump-2026-01-15/

25 minutes ago, vememah said:

when you think of it, we shouldn't even have an election

Priprema se teren polako.

vidim i black panthers na ulici sa puskama. zavrsice se sve ovo ok siguran sam

• Popular Post
10 minutes ago, vememah said:

Primećuje se jedan stil odgovora na pitanje, koji mi u Srbiji vrlo dobro znamo... Ista, jebeno ista škola... Jako je ovo sve pogano postalo...

Edited by radisa

Kaca dno strugano. Nema veze u kom si delu sveta, izgleda. Ono sto je meni zanimljivo, uvek su imali te republikanske predsednie s vremena na vreme, ali sad je ocigledno doslo vreme za neku eskalaciju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.