Moonwalker Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 On 14.10.2022. at 16:52, Frank Pembleton said: Napokon je došlo vreme da se rastanem sa starim usisivačem. To je bio ogroman onaj "hotelski" što liči na R2D2. Jak je bio što kažu "dizao parket" no u međuvremenu je u stan došao "robot" Roomba a ovaj mučenik je počeo da se raspada... Dakle ne treba mi ekstra jak usisivač kao ovaj prošli ali treba neki koji je kvalitetan u smislu da će da traje. Ajde neke predloge dajte... ....shiit has hit the fan. Imam ovakav slican, moguce da je serija 6. Zadovoljna sam, dobro sluzi. Imao je jacu cenu. Ne nadjoh ovde koliko tu kosta. https://www.bosch-home.rs/popis-proizvoda/ciscenje-poda/usisivaci-sa-kesom/BGB8PET1#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/
gospa buba Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Napokon je došlo vreme da se rastanem sa starim usisivačem.To je bio ogroman onaj "hotelski" što liči na R2D2.Jak je bio što kažu "dizao parket" no u međuvremenu je u stan došao "robot" Roomba a ovaj mučenik je počeo da se raspada...Dakle ne treba mi ekstra jak usisivač kao ovaj prošli ali treba neki koji je kvalitetan u smislu da će da traje. Ajde neke predloge dajte.......shiit has hit the fan.a rumba? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 a rumba? sent from bash mnogo dobar novi bubamotoImam, no ne može ni ona mučena svugde.......shiit has hit the fan.
Sandradjer Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Pored robota mora se imati i obican usisivac. Koristim ga jednom u dve nedelje, robota cesto
Sandradjer Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Da li neko ima preporuku za neku firmu koja se bavi reciklazom stare bele tehnike i malih kucnih aparata?
Ras Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 On 14.10.2022. at 16:52, Frank Pembleton said: Napokon je došlo vreme da se rastanem sa starim usisivačem. To je bio ogroman onaj "hotelski" što liči na R2D2. Jak je bio što kažu "dizao parket" no u međuvremenu je u stan došao "robot" Roomba a ovaj mučenik je počeo da se raspada... Dakle ne treba mi ekstra jak usisivač kao ovaj prošli ali treba neki koji je kvalitetan u smislu da će da traje. Ajde neke predloge dajte... ....shiit has hit the fan. https://www.tehnomanija.rs/kucni-aparati/usisivaci-sa-kesom/samsung-usisivac-vc-4135-1600w-000000000001100075 Ovaj. Mane: mala zapremina kese i osetljiv nastavak creva. U slucaju loma se menja citavo crevo (1200 din). Menjao sam jednom u proteklih 10 godina.
Desmond Bojčinski Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 On 12.10.2022. at 23:52, Moća said: Drustvo kakva su iskustva sa masinama za susenje vesa? Na sta obratiti pažnju Kupili pre otprilike tri godine kombinovanu, tursku. Troši struju kao ruska, pere i suši(samo beli veš suši*) kao nemačka. Pre par meseci dolazilo da očisti filter(pod garancijom, ni naplatio ni rakiju popio), majstor izvadio osrednje klupko pamuka iz filtera nakupljeno od skoro svakodnevnog sušenja tetra pelena, peškira, krpa i potkošulja. *Sušenje nebelog probali par puta, skupila neke džempere i dukseve, više nikad ni probali. 1
Lezilebovich Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Ja imam beko za susenje i osim ultra osetljivih stvari, sve drugo susimo u njoj. Beli, sareni, farmerke, pantalone, posteljina, peskiri ... zivotno olaksanje - nema sirenja vesa, zauzimanja prostora, ceo ciklus se zavrsi za pola dana. 1
Frank Pembleton Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Jel to "industrijski"?Za građevinu i tako to.......shiit has hit the fan.
maheem Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 52 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel to "industrijski"? Za građevinu i tako to... ....shiit has hit the fan. Jok, kućni tj. kancelarijski, bežični.
goofs Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Da li neko ima kucnog ljubimca koji se linja 13 meseci godisnje i da je posledicno uzeo robot usisivaca i da je zadovoljan istim? svaka preporuka dobrodosla. Istrazujem tematiku, vidim da imaju neki sa mopom u sebi, pa kao usisava i brise, imaju i neki koji skeniraju prostoriju, a neki drugi cukaju u namestaj i tako uce, ludo.
Ras Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Potreban mi je kombinovani frižider visine oko 120cm (par cm vše neće biti problem) u inoks finišu. Širina i dubina verujem da nisu problem, odnosno treba da budu u okviru uobičajenih 60cm. Ukoliko neko naleti, neka javi!
foto Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) 3 hours ago, goofs said: Da li neko ima kucnog ljubimca koji se linja 13 meseci godisnje i da je posledicno uzeo robot usisivaca i da je zadovoljan istim? svaka preporuka dobrodosla. Istrazujem tematiku, vidim da imaju neki sa mopom u sebi, pa kao usisava i brise, imaju i neki koji skeniraju prostoriju, a neki drugi cukaju u namestaj i tako uce, ludo. moja preporuka je furminator i cetkanje do besvesti. ja imam dva cetvoronozca, mogu da usisavam 12 sati dnevno i to nema svrhe. cetkanje, cetkanje i jos cetkanja... osim ako ljubimac nije velicine prosecnog goluba. p.s. svi se linjaju stalno jer zive u zatvorenom. stanu, kuci... to im poremeti metabolizam, nema smene godisnjih doba. Edited November 9, 2022 by foto 1
Recommended Posts