Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, gospa buba said:

deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

gledaj da ima vatažu od 800 do 2k

samo to je bitno sve ostalo je isto

• +1 1
Posted
gledaj da ima vatažu od 800 do 2k
samo to je bitno sve ostalo je isto
to mi kazi!

• 1 month later...
Posted (edited)

Mozda mi zatreba masina za ves u stanu koji se izdaje. Sta valja a da nije preskupo? Da gledam garanciju ili je bitno da nije Tesla, Vox i slicne marke?

Nesto tipa 7kg i 1000 ili 1200 obrtaja je ok ili cak 800?

Da li su mi bitni energetski razredi ili da to jednostavno ignorisem?

Edited by Milosh76
Posted

800 je svakako malo

gledaj neki Beko i to je to

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
13 hours ago, Milosh76 said:

Mozda mi zatreba masina za ves u stanu koji se izdaje. Sta valja a da nije preskupo? Da gledam garanciju ili je bitno da nije Tesla, Vox i slicne marke?

Nesto tipa 7kg i 1000 ili 1200 obrtaja je ok ili cak 800?

Da li su mi bitni energetski razredi ili da to jednostavno ignorisem?

U 29 novembra   tamo preko puta Botaničke bašte  otprilike ( malo ispod onog trgića sa spomenikom ) postoji mala prodavnica bele tehnike koja stiže iz Italije sa sitnim spoljnim oštećenjima , najviše ima mašina za veš , da biraš. Mašine imaju garanciju na ispravnost. Ja sam kupila indesit,  standardnu, ima podešavanje koliko obrtaja želiš i sto drugih opcija( meni recimo ne odgovara da mi centrifugira na 1000 jer  mrzim kad  se veš pregužva :DJedini problem je što sam treba da preteraš :)

• +1 1
  • Wub 1
  • Hvala 2
Posted
On 31.7.2019. at 12:02, Valkyrie said:

Ima li neko štapni usisivač? Da li su oni po efikasnosti slabiji od klasičnih ili ne?

Tema bi trebalo da se zove Bela tehnika i mali kućni aparati, me thinks. 

Da li si na kraju kupila štapni usisivač? Kakva iskustva imaju drugi? Da li se može naći nešto pristojno do 150 EUR?

Posted
7 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Da li si na kraju kupila štapni usisivač? Kakva iskustva imaju drugi? Da li se može naći nešto pristojno do 150 EUR?

Kupila sam, neki Gorenje u Tehnomaniji. Ja nisam zadovoljna kako usisava goli parket, tamo gde su tepisi je ok. Praktičan mi je jer imam decu koja svaki čas nešto namrve ili prospu a usisivač je pri ruci uvek bez razvlačenja kablova i baratanja nekim čudovištem. Baterija mu je dobra, prilično dugo može da usisava dok se ne isprazni. 

spacer.png

Ovaj. Bio je na nekoj sumanutoj akciji, platila sam ga 10k tako da nek drnda dok može. Mana mu je što na njega ne može da se nakači nosko za vađenje slina pa još uvek je tu negde i stari (sa okruglim crevom). 

• +1 1
Posted

nosko, aaaaa ph34r.gif [emoji38]ol:

Posted
2 hours ago, Valkyrie said:

Kupila sam, neki Gorenje u Tehnomaniji. Ja nisam zadovoljna kako usisava goli parket, tamo gde su tepisi je ok. Praktičan mi je jer imam decu koja svaki čas nešto namrve ili prospu a usisivač je pri ruci uvek bez razvlačenja kablova i baratanja nekim čudovištem. Baterija mu je dobra, prilično dugo može da usisava dok se ne isprazni. 

spacer.png

Ovaj. Bio je na nekoj sumanutoj akciji, platila sam ga 10k tako da nek drnda dok može. Mana mu je što na njega ne može da se nakači nosko za vađenje slina pa još uvek je tu negde i stari (sa okruglim crevom). 

Hvala, Valkyrie! Meni je potreban kako za tepihe, tako i za parket i pločice u kuhinji.

• 4 months later...
Posted

jel vredi uzimati onu polovnu tehniku iz Njemacke?

konkretno me zanimaju ugradna rerna i ploca...ono tipa Miele komlet iz Njemacke za 300e i tako to..

• +1 1
Posted

Jel preporučujete nekog prodavca?

• 2 months later...
Posted
On 4.3.2021. at 22:51, dùda said:

Imam Tefal.

Pre toga, sredila dve braunove parne pegle, tj prestale da puštaju paru.

Peglanje je sada zajebancija :D

crkla mi je pegla proizvedena u istočnoj nemačkoj pre mog rođenja pa sad ne znam kako funkcioniše sve to s parom. recimo te pegle što su prestale da puštaju paru, jel one mogu i dalje da peglaju na suvo, kao u istočnoj nemačkoj, ili ne mogu više uopšte da se koriste? 

• Haha 2
Posted

može al samo ako živiš u lajpcigu

• Haha 1