December 5, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Naleteo na instagramu na neku stranicu espreso aparati Surcin, tj. nisam naleteo slucajni nego smo svi cipovani odavno pa mi izasla ta reklama bas tad kad sam trazio, i nudio mi lik svasta preko poruka ali kad ja ne znam sta hocu. Na kraju cu birati kao ti, po izgledu, a inace imam i jedno 7 8 kg neke solidne kafe za mlevenje, pokupio iz kladionice kad sam dao otkaz. Inace sam i pio kafu samo i iskljucivo tamo na poslu ali sad kad imam 800+ komada gratis ima da se bustujem kofeinom godinu dana pun gas. Sent from my M2012K11G using Tapatalk De Longhi Magnifica S
December 5, 20213 yr On 3.12.2021. at 19:40, nenad said: trebalo bi da imas drzac koji se srafi u ves masinu, a na njega ide susac. idealno bi bilo da je isti proizvodjac, ako nije, mislim da je bolje da uzmes drzac od proizvodjaca susaca. Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona
December 5, 20213 yr 25 minutes ago, askeladden said: Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona Daj neki link/sliku, molim te
December 5, 20213 yr 3 minutes ago, Lezilebovich said: Daj neki link/sliku, molim te https://www.google.no/search?q=gumeni+prostirac+protiv+vibracija&client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=AOaemvIa5ziAUBcwvfsRux-7LVnjsjrNLA%3A1638696128037&source=hp&ei=v4SsYYuQPJqFxc8PifiusAc&oq=gumeni+prostirac+protiv+vibracija&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBADOgcIIxDqAhAnOg0ILhDHARCvARDqAhAnOgQIIxAnOgQIABBDOgsIABCABBCxAxCDAToECC4QQzoQCC4QsQMQgwEQxwEQ0QMQQzoGCCMQJxATOggIABCABBCxAzoFCAAQgAQ6BQguEIAEOgcIABCxAxAKOg0ILhCABBDHARCvARAKOgoIABCxAxCDARAKOgUIABDLAToGCAAQFhAeOgUIIRCgAVD_Blj-XWCzYWgCcAB4AIABqwGIAe0jkgEEMC4zNJgBAKABAbABDw&sclient=mobile-gws-wiz-hp#imgrc=cHjmsdTEITpiNM
December 5, 20213 yr https://www.bauhaus.no/gummimatte-stoydemping-svart?gclid=Cj0KCQiA47GNBhDrARIsAKfZ2rAOfuY41Rl3F_jcs7vYCitG_Rk4H9AJ3N5wrFWAHjtZX3JQ-8D_Ea8aArdzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Uglavnom to stavim izmedju i sve ok,Niti ide negde Niti skace
December 5, 20213 yr 6 minutes ago, Lezilebovich said: Daj neki link/sliku, molim te https://www.bauhaus.no/gummimatte-stoydemping-svart?gclid=Cj0KCQiA47GNBhDrARIsAKfZ2rAOfuY41Rl3F_jcs7vYCitG_Rk4H9AJ3N5wrFWAHjtZX3JQ-8D_Ea8aArdzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
December 6, 20213 yr Pekla palacinke, ovaj Shomi preciscivac skocio na 60 a nalazi se u drugoj sobi, ne u kuhinji . Uobicajeno? Izbacicu palacinke, ne pomazu organic jaja i brasno
January 2, 20223 yr deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 2, 20223 yr deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?sent from novi mnogo jak bubamoto.Nama su uzeli u firmi za jednu prostoriju i nismo oduševljeni... ... Shiit has hit the fan
January 2, 20223 yr mi imamo u labu gde treba da se drzi na 25 stepeni, pa radi paralelno sa klimom. ali ne znam koju duzmem...sent from novi mnogo jak bubamoto.