Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Naleteo na instagramu na neku stranicu espreso aparati Surcin, tj. nisam naleteo slucajni nego smo svi cipovani odavno pa mi izasla ta reklama bas tad kad sam trazio, i nudio mi lik svasta preko poruka ali kad ja ne znam sta hocu. Na kraju cu birati kao ti, po izgledu, a inace imam i jedno 7 8 kg neke solidne kafe za mlevenje, pokupio iz kladionice kad sam dao otkaz. Inace sam i pio kafu samo i iskljucivo tamo na poslu ali sad kad imam 800+ komada gratis ima da se bustujem kofeinom godinu dana pun gas.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

De Longhi Magnifica S

• +1 1
Posted
On 3.12.2021. at 19:40, nenad said:

trebalo bi da imas drzac koji se srafi u ves masinu, a na njega ide susac. idealno bi bilo da je isti proizvodjac, ako nije, mislim da je bolje da uzmes drzac od proizvodjaca susaca.

Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona

Posted
25 minutes ago, askeladden said:

Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona

Daj neki link/sliku, molim te

Posted

Meni to bilo em jeftinije em se nisam zajebavao sa montiranjem.

Posted

Pekla palacinke, ovaj Shomi preciscivac skocio na 60 a nalazi se u drugoj sobi, ne u kuhinji :ohmy:. Uobicajeno? 

Izbacicu palacinke, ne pomazu organic jaja i brasno  :D

• Haha 1
Posted

Ma da, kod nas ga palačinke lansirale na oko 600 u istoj prostoriji.

• +1 1
Posted

kad aleksandar chuje za ovo :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Svako prženje koje baca dimčinu od ulja (znači otvoren tiganj) diže odma >300

Posted

necemo vishe jesti :ph34r:

• 4 weeks later...
Posted

deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?

Posted
deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?

Nama su uzeli u firmi za jednu prostoriju i nismo oduševljeni...

... Shiit has hit the fan

Posted

mi imamo u labu gde treba da se drzi na 25 stepeni, pa radi paralelno sa klimom. ali ne znam koju duzmem...