askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 1 hour ago, Zli Gli said: Naleteo na instagramu na neku stranicu espreso aparati Surcin, tj. nisam naleteo slucajni nego smo svi cipovani odavno pa mi izasla ta reklama bas tad kad sam trazio, i nudio mi lik svasta preko poruka ali kad ja ne znam sta hocu. Na kraju cu birati kao ti, po izgledu, a inace imam i jedno 7 8 kg neke solidne kafe za mlevenje, pokupio iz kladionice kad sam dao otkaz. Inace sam i pio kafu samo i iskljucivo tamo na poslu ali sad kad imam 800+ komada gratis ima da se bustujem kofeinom godinu dana pun gas. Sent from my M2012K11G using Tapatalk De Longhi Magnifica S 1
askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 On 3.12.2021. at 19:40, nenad said: trebalo bi da imas drzac koji se srafi u ves masinu, a na njega ide susac. idealno bi bilo da je isti proizvodjac, ako nije, mislim da je bolje da uzmes drzac od proizvodjaca susaca. Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona
Lezilebovich Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 25 minutes ago, askeladden said: Koristim samo gumeni prostirac specijalno za te stvari.Podseca na onu gumu sa decijih igralista sto se prostire umesto betona Daj neki link/sliku, molim te
askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 3 minutes ago, Lezilebovich said: Daj neki link/sliku, molim te https://www.google.no/search?q=gumeni+prostirac+protiv+vibracija&client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=AOaemvIa5ziAUBcwvfsRux-7LVnjsjrNLA%3A1638696128037&source=hp&ei=v4SsYYuQPJqFxc8PifiusAc&oq=gumeni+prostirac+protiv+vibracija&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBADOgcIIxDqAhAnOg0ILhDHARCvARDqAhAnOgQIIxAnOgQIABBDOgsIABCABBCxAxCDAToECC4QQzoQCC4QsQMQgwEQxwEQ0QMQQzoGCCMQJxATOggIABCABBCxAzoFCAAQgAQ6BQguEIAEOgcIABCxAxAKOg0ILhCABBDHARCvARAKOgoIABCxAxCDARAKOgUIABDLAToGCAAQFhAeOgUIIRCgAVD_Blj-XWCzYWgCcAB4AIABqwGIAe0jkgEEMC4zNJgBAKABAbABDw&sclient=mobile-gws-wiz-hp#imgrc=cHjmsdTEITpiNM
askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 https://www.bauhaus.no/gummimatte-stoydemping-svart?gclid=Cj0KCQiA47GNBhDrARIsAKfZ2rAOfuY41Rl3F_jcs7vYCitG_Rk4H9AJ3N5wrFWAHjtZX3JQ-8D_Ea8aArdzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Uglavnom to stavim izmedju i sve ok,Niti ide negde Niti skace
askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 6 minutes ago, Lezilebovich said: Daj neki link/sliku, molim te https://www.bauhaus.no/gummimatte-stoydemping-svart?gclid=Cj0KCQiA47GNBhDrARIsAKfZ2rAOfuY41Rl3F_jcs7vYCitG_Rk4H9AJ3N5wrFWAHjtZX3JQ-8D_Ea8aArdzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
askeladden Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Meni to bilo em jeftinije em se nisam zajebavao sa montiranjem.
Sandradjer Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Pekla palacinke, ovaj Shomi preciscivac skocio na 60 a nalazi se u drugoj sobi, ne u kuhinji . Uobicajeno? Izbacicu palacinke, ne pomazu organic jaja i brasno 1
Gylfi Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Ma da, kod nas ga palačinke lansirale na oko 600 u istoj prostoriji. 1
gospa buba Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 kad aleksandar chuje za ovo sent from novi mnogo jak bubamoto.
James Marshall Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Svako prženje koje baca dimčinu od ulja (znači otvoren tiganj) diže odma >300
gospa buba Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 necemo vishe jesti sent from novi mnogo jak bubamoto.
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 deco, ocemo babi uzet uljni radijator, neki od ovih shto 6-10k. shta treba da znamo o tome?sent from novi mnogo jak bubamoto.Nama su uzeli u firmi za jednu prostoriju i nismo oduševljeni... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 mi imamo u labu gde treba da se drzi na 25 stepeni, pa radi paralelno sa klimom. ali ne znam koju duzmem...sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts