gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 i rekoste li mi za sudovy neshto? koja valja? sace blek frajdej
Zli Gli Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Ako hoćeš dobar aparat za espreso to mora ozbiljno da se plati.Ako nećeš da platiš onda jbga možeš neki koji nije baš najjeftiniji, ali realno je svejedno.Možda bi tebi ove kapsule radile posao. ... Shiit has hit the fanDa mi treba dobar platio bi ozbiljno, ovo je samo bila ideja vise iz dosade nego iz potrebe. Videcu da prozujim po netu sta kazu ljudi, valjda moze nesto korektno da se nadje za par stotina ojra. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 moji neki bash rado koriste te pingvine sa kapsulama, ali jure kapsule po celom gradu kad su na akcijama...
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 35 minutes ago, gospa buba said: i rekoste li mi za sudovy neshto? koja valja? sace blek frajdej ja gledao po tehnomaniji nema ništa za 30k a da nije tesla/vox bio sam ubeđen da kreću od 220€ :jorgovanka_zabezek:
Valk Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 44 minutes ago, gospa buba said: i rekoste li mi za sudovy neshto? koja valja? sace blek frajdej Ja neću iz principa da ti kažem ništa
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja gledao po tehnomaniji nema ništa za 30k a da nije tesla/vox bio sam ubeđen da kreću od 220€ :jorgovanka_zabezek: ima da se nadje na eponudi svakakvijeh, ali koju brate? jel beko, jel opet indesit, jel shta? mislim, ubicu ja i voksa i foksa za 5 godina, nije problem edip@valk. shto sine sestro? gukni neku, svaka rech mi je melem Edited November 19, 2021 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 ja radim neku gorenje već šestu godinu, al ne perem za bataljon ono, šolje za espreso, pijem iz limeke direkt, a hranim se po restaurantima
maheem Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: uzmi nespreso i voila Jes pazario reusable capsule?
maheem Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta ti je to? Višekratna metalna kapsula koju sam puniš. Kontam uzeti, nerviraju me kapsule i nabavka istih. Edited November 19, 2021 by maheem
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 pa jbm li ga, onda bi morao da jurim tu kafu
Frank Pembleton Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 ima da se nadje na eponudi svakakvijeh, ali koju brate? jel beko, jel opet indesit, jel shta? mislim, ubicu ja i voksa i foksa za 5 godina, nije problem [emoji38]ol: edip@valk. shto sine sestro? gukni neku, svaka rech mi je melem Mi smo sa nekom gorenje zadovoljni.Osim jedne stvari.Nađi model čije korpe nisu plastificirane/farbane jer hoće to da pukne i onda rđa, mislim može da se kupi kao deo, ali zašto...Dakle tražiš one što imaju sive korpe da je taj sloj zaštitni kvalitetan i ne može da "pukne"... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Mi smo sa nekom gorenje zadovoljni. Osim jedne stvari. Nađi model čije korpe nisu plastificirane/farbane jer hoće to da pukne i onda rđa, mislim može da se kupi kao deo, ali zašto... Dakle tražiš one što imaju sive korpe da je taj sloj zaštitni kvalitetan i ne može da "pukne"... ... Shiit has hit the fan a na gorendze sad kukaju i svi vichu ne nikako, i cene su im primamljivije, valjda su bash izashli na losh glas. ova koju sam ubila, mashina, imala je bash te bele presvuchene reshetke i držale su ko zmaj sve do kraja. znam za tu prichu da se uzmu neobložene. cheka se reneova rech Edited November 19, 2021 by gospa buba
goofs Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Koje marke frizidera su dobre i pouzdane danas? Sta je neki Heinner, prvi put cujem za njih?
Recommended Posts