maheem Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 3 hours ago, Lezilebovich said: Da li je neko skoro kupovao frižider ili mašine za pranje i sušenje vesa, da udeli neku preporuku? Ja sam rizikovao pa kupio siemens polovnjace sa nekom malom garancijom. Rade super za sada
Mil@n Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 3 hours ago, Lezilebovich said: Da li je neko skoro kupovao frižider ili mašine za pranje i sušenje vesa, da udeli neku preporuku? Ja uzeo friž Beko, malo je reći da sam prezadovoljan. Posle toga i peglu Beko (keva prezadovoljna :D), a u nekom narednom periodu ću i njihovu veš mašinu, nekako mi baš ulivaju poverenje.
kipo Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 4 hours ago, Lezilebovich said: Da li je neko skoro kupovao frižider ili mašine za pranje i sušenje vesa, da udeli neku preporuku? Frizider Indesit i Gorenje ves masinu. Za masinu sam naknadno pronasao ovde da se valja izbjegavati Gorenje, a Indesit friz (oko 380€) su svi preporucili.
Skyhighatrist Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Da proširimo na šporete: kol'ko je jeftinije/isplativije kuvanje na plinu od kuvanja na struju? Jel' ima plinskih rerni, il' je kombinacija gore plin, rerna na struju? Neke preporuke?
kipo Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Beko sporet, trosim na plin 10€ svakih 2-3 mjeseca, nas 4. Rerna je na struju, ali toliko toga se moze spremiti u voku npr.. Sporet je star 12 god i samo sam jednom zamijenio grijace na obe ringle.
radisa Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 1 hour ago, Skyhighatrist said: Da proširimo na šporete: kol'ko je jeftinije/isplativije kuvanje na plinu od kuvanja na struju? Jel' ima plinskih rerni, il' je kombinacija gore plin, rerna na struju? Neke preporuke? Meni indukciona super... Doduše, ja nikad nisam koristio plin, pa ne znam kako je sa njim, ali ovim sam oduševljen...
Frank Pembleton Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Ima neko iskustva sa onim robotićem? Cene sad već užasno variraju, od nekih 30 do 500, 700, 800 jura za IRobot. Vredi li to?Meni vredi, samo treba da se navikneš...Mislim da ima posebna tema kad sam ja pitao, ljudi odgovarali... ... Shiit has hit the fan...
Lezilebovich Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 8 hours ago, radisa said: Meni indukciona super... Doduše, ja nikad nisam koristio plin, pa ne znam kako je sa njim, ali ovim sam oduševljen... Koju imate indukcionu ? I to mi je na listi
renne Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Mi u kući imamo plin, kao i većina u Bosni. Brže je spremanje u svakom slučaju, samo se treba navići. Posle kad se pređe na struju sve ide nekako kilavo™
radisa Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 54 minutes ago, Lezilebovich said: Koju imate indukcionu ? I to mi je na listi Neki no name rešo sa dve ringle, doneo komšija iz Beča, sa pijace, polovno... Radi kao zmaj... Planiramo da renoviramo kuhinju, pa cemo se verovatno otvoriti za neki Bosch....
April Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 9 hours ago, Frank Pembleton said: Mislim da ima posebna tema kad sam ja pitao, ljudi odgovarali... Pronašao, hvala Čini mi se da ću kupiti i da treba da košta oko 2 glave, bumo videli, da malo uđem u problem. 10 hours ago, Skyhighatrist said: Da proširimo na šporete: kol'ko je jeftinije/isplativije kuvanje na plinu od kuvanja na struju? Jel' ima plinskih rerni, il' je kombinacija gore plin, rerna na struju? Neke preporuke? Imam ja, isplati se, mada je još bolje za ljude koji koriste centralni gas. Imamo i rernu na plin, ali je ne koristimo jer troši čudo plina i vrlo teško se kontroliše temperatura. Ne preporučujem.
ToniAdams Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Plin je ćaća. Za nekoliko dana će ti ringla delovati kao nešto najbesmislenije na svetu.
Frank Pembleton Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Imam ja, isplati se, mada je još bolje za ljude koji koriste centralni gas. Imamo i rernu na plin, ali je ne koristimo jer troši čudo plina i vrlo teško se kontroliše temperatura. Ne preporučujem.E gvirni da na Aliju ima te četkice i delovi koji se "troše" [emoji6]... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts