Valk Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 hour ago, kipo said: A kakvi su Indesit frizideri? Kažu mi da veš i mašine za suđe besprijekorno rade godinama. Italijanska firma Ja imam kombinovani no frost već desetu godinu. Zadovoljna sam.
hoffnung Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 moj zet i sveca imaju u njihovom stanu indesit frizider. od 2002/03 i danas radi ok. nisu zvali majstora.
kud u maglu Simoviću Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 ja imam gorelje, šljaka to sasvim fino ladi za sve pare
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Bice da ce biti taj Indesit. Beko i Gorenje da nesto izgledaju, litraza, energetska klasa.. takodje su nekih 380€, dok za ove cujem samo pohvale. Hvala.
Valk Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Izvini, nisam videla budžet. Ovaj koji ja imam je bio skuplji, ali svakako mislim da je brend pouzdan.
radisa Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 3 minutes ago, Valkyrie said: Izvini, nisam videla budžet. Ovaj koji ja imam je bio skuplji, ali svakako mislim da je brend pouzdan. I ja imam indesit, isto nešto većeg budžeta u to vreme, od 2007 šljaka odlično...
kipo Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Valkyrie said: Izvini, nisam videla budžet. Ovaj koji ja imam je bio skuplji, ali svakako mislim da je brend pouzdan. Budzet sam lupio kao referencu na ovaj dosadasnji beko koji je, eto posluzio deceniju. Medjutim, nesto se ocigledno promijenilo za proteklih 10 god Hvala u svakom slucaju.
goofs Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Da li je neko ikada kupovao polovnu belu tehniku preko nekog od mali milijun oglasa na kupujemprodajem (ili nekog drugog sajta)? Kakva su iskustva? Treba mi ves masina, ne daju mi se velike pare jer cu potencijalno za godinu-dve menjati stambeno pitanje pa i tada kupovati iznova.
Mil@n Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 2 hours ago, goofs said: Treba mi ves masina, ne daju mi se velike pare jer cu potencijalno za godinu-dve menjati stambeno pitanje pa i tada kupovati iznova. Kupi sad to što bi kupovao za godinu dve pa si miran. :P
Jumanji Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Babi sam pre 8-9 god kupila frizider Indesit, na bum. Otisla u radnju i izabrala, htela je bez komore, visok ima 180-190 sigurno i radi perfektno pupu. Guma i dalje ko nova, ako hoces da ga otvoris odmah opet zbog necega moras da sacekas neko vreme, a da nije na silu, jer ne da, kao na zamrzivacu uostalom. Sto se tice masine za ves, pouzdan stari majstor iz iskustva uvek preporucuje srednjeg ranga Beko, viseg Bosch. Gorenje nikako, a ni ostale
maheem Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 2 hours ago, goofs said: Da li je neko ikada kupovao polovnu belu tehniku preko nekog od mali milijun oglasa na kupujemprodajem (ili nekog drugog sajta)? Kakva su iskustva? Treba mi ves masina, ne daju mi se velike pare jer cu potencijalno za godinu-dve menjati stambeno pitanje pa i tada kupovati iznova. Kupi od mene. Dam ti je za 60e. Ne znam je l whirlpool il gorenje, koristili smo je manje od godinu dana. Nisam kod kuce, kasnije cu proveriti koja je tacno, uglavnom puni se odozgo. Nesto ovako: https://www.gorenje.rs/proizvodi/veliki-kucni-aparati/masine-za-pranje-i-susenje-vesa/modeli/masine-za-pranje-vesa/wt61082/465491
maheem Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Ako nekom treba frizider za sitne novce, lip ko bombona, 4-5 godina star, shljaka ko nov nek me pm-uje
goofs Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 3 hours ago, Mil@n said: Kupi sad to što bi kupovao za godinu dve pa si miran. :P Kako se ja toga nisam setio, ts ts ts :p ne mogu nazalost, jer u kupatilu imam jako malo mesta i ogranicen sam gabaritom
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 3 hours ago, Jumanji said: viseg Bosch boš ništa gde ima vode i struje ps iskustvo od dve sudo mašine, i dve mašine za veš
Recommended Posts