borris_ Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Mulineks se cita. Da ga nije kupio LG? :D Potrazicu taj katamaranov.
Reaktor Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Razmisljamo o kupovini kuhinjskog robota. Volio bih da kupim ovaj, termomix TM5 Jel ovaj može da downloaduje sarmu?
katamaran Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Mulineks se cita. Da ga nije kupio LG? :D Potrazicu taj katamaranov. mislim da nisam ja Stvarno nemam ideju sta bi moglo da bude. Jel ovaj može da downloaduje sarmu? samo ako dobro podesis fajervol Edited December 13, 2016 by katamaran
Gylfi Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Imam 300E max za veš mašineriju. Ovaj Beko daje 5 godina garancije na mašinu i 10 na BLDC Invertni ProSmart motor. https://www.bcgroup-online.com/ves-masine/beko-wmy-71283-lmb2-29316Nešto bolje za toliko para, ili je to to? LG mi je neuhvatljiv, za Bosch je neko ovde napisao da ne preporučuje.
Gylfi Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Stigla i testirana. Ima pizdarija praktičnih kratkih programa. Umalo da zagine već na stepenicama zbog mamurnog nošenja drugara, ali kad je to preživela nadam se da će živeti dugo i srećno do kraja garancije.
čekmeže Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Da li je moguće da Gorenje nema na zalihama crevo za usisivač koji je u aktuelnoj prodaji, niti može da se naruči, ni iz Velenja? Da, moguće je. Za crevo naravno ne važi garancija. Zvao sam kol centar, konsultovali su se i nazvali me kasnije da mi kažu da će kanibalizovati neki pokvareni ako im dopadne šaka i daće mi crevo besplatno . Tip u ovlašćenoj prodavnici rezervnih delova mi je predložio da donesem usisivač da vidimo da li pasuje od nekog drugog modela, što ću na kraju i uraditi. Izgleda da Gorenju standardizacija nije blizak pojam.
katamaran Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Kolko sam ja cekao za neki deo za Bosch... Sto bi rekao Goranz - svi su isti.
hazard Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 (edited) Da li je moguće da Gorenje nema na zalihama crevo za usisivač koji je u aktuelnoj prodaji, niti može da se naruči, ni iz Velenja? Da, moguće je. Za crevo naravno ne važi garancija. Zvao sam kol centar, konsultovali su se i nazvali me kasnije da mi kažu da će kanibalizovati neki pokvareni ako im dopadne šaka i daće mi crevo besplatno . Tip u ovlašćenoj prodavnici rezervnih delova mi je predložio da donesem usisivač da vidimo da li pasuje od nekog drugog modela, što ću na kraju i uraditi. Izgleda da Gorenju standardizacija nije blizak pojam. Ne znam konkretno za slucaj Gorenja, ali ovih dana se "standardizacija" cesto svodi na "kupuj od istog kineskog proizvodjaca". A ti podizvodjaci se izgleda menjaju od proizvoda do proizvoda kako bi sve bilo sto jeftinije. I ako nije ideja da bilo sta mozes da popravis, pa makar i crevo na usisivacu, vec da mora da se kupi novo. Inace najvolijem kada radnja koji ti prodaje uredjaj (Tehnomanija recimo, znaci nije Pera na pijaci) nema da ti proda potrosni materijal (filter, kese za usisivac recimo) nego za to mora da se ide u ovlasceni servis. Najjace mi je bilo kada su mi rekli da sporet koji sam kupio (u Tehnomaniji) dolazi bez kabla za struju (!) i da za to mora da se okrene jedan od ovlascenih servisa u garantnom listu. Edited April 23, 2017 by hazard
Svarog Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Vidis, meni su Gorenje pre par godna bez vecih "komplikacija" nabavili resetku (originalna se btw raspala) za par godina star model masine za sudove.
bigvlada Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Ne znam konkretno za slucaj Gorenja, ali ovih dana se "standardizacija" cesto svodi na "kupuj od istog kineskog proizvodjaca". A ti podizvodjaci se izgleda menjaju od proizvoda do proizvoda kako bi sve bilo sto jeftinije. I ako nije ideja da bilo sta mozes da popravis, pa makar i crevo na usisivacu, vec da mora da se kupi novo. Inace najvolijem kada radnja koji ti prodaje uredjaj (Tehnomanija recimo, znaci nije Pera na pijaci) nema da ti proda potrosni materijal (filter, kese za usisivac recimo) nego za to mora da se ide u ovlasceni servis. Najjace mi je bilo kada su mi rekli da sporet koji sam kupio (u Tehnomaniji) dolazi bez kabla za struju (!) i da za to mora da se okrene jedan od ovlascenih servisa u garantnom listu. Veš mašina; da bi garancija bila važeća morao je da dođe majstor iz ovlašćenog servisa da je priključi na vodu i struju, tj. spoji dva kabla.
Đipalo Junuz Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 http://potrosackisavetnik.com/zasto-se-sporeti-prodaju-bez-kabla-za-struju/ „Kod šporeta postoji mogućnost vezivanja i monofaznog i trofaznog kabla iz tog razloga što mi ne znamo kakav korisnik ima priključak u domaćinstvu i da ga ne bi dodatno opterećivali sa cenom priključka koji on neće možda koristiti, ostavljena je opcija da se korisnik sam odluči koju će vrstu priključka imati.”
hazard Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 U civilizovanim zemljama ti prodavac koji ti isporucuje taj sporet obezbedi i majstora koji ce pri isporuci, da vidi koji kabl treba i isti prikljuci. I cena te usluge uracunata je u cenu uredjaja.
Frank Pembleton Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Da li je moguće da Gorenje nema na zalihama crevo za usisivač koji je u aktuelnoj prodaji, niti može da se naruči, ni iz Velenja? Da, moguće je. Za crevo naravno ne važi garancija. Zvao sam kol centar, konsultovali su se i nazvali me kasnije da mi kažu da će kanibalizovati neki pokvareni ako im dopadne šaka i daće mi crevo besplatno . Tip u ovlašćenoj prodavnici rezervnih delova mi je predložio da donesem usisivač da vidimo da li pasuje od nekog drugog modela, što ću na kraju i uraditi. Izgleda da Gorenju standardizacija nije blizak pojam.To si bio u onom u M.Milankovića u podrumu?Ja tamo uzeo korpe za sudomašinu jer su postojeće posle 6 god popucale, tj. plastika na njima. Ako će oni da ti daju neki taj rastur, probaj na buvljaku, nemaš šta da izgubiš...
Recommended Posts