Dagmar Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Ja kapiram da se po toj Kini u prošlosti baš solidno gladovalo šta sve jedu.
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 posle posete fabrici u harbinu sa zabama i brljom od 70+ stepeni, sledecih dana sam stalno putovao. moze se reci da sam ostao duzan par komentara Nadam se da je lakše kad se malo popije... obicno se krece sa jelom i picem istovremeno. nisam siguran da je lakse kada si pod gasom. meni je bitno da ne znam sta probam pre gutanja :D u slucaj za zabama je bilo prilicno ocigledno sta se jede To deep fried or whar? rekao bi da je dinstano bilo nemam sad kapaciteta da pročitam svih 20 strana... ima li svinjske pečenice to bi da pitam? ajde proveri pa nam javi na kojoj je stranici :) ima negde od mene jer radimo sirovine za svinjske pecenice, ali moze biti na drugom topiku Ja kapiram da se po toj Kini u prošlosti baš solidno gladovalo šta sve jedu. gladovalo se do osamdesetih
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 gazda je pripremio kinesku brlju od 72 stepena u flasi sa nekim korenjem i morskim konjicem gigantskih razmera. nisam slikao, ima koleginica pa ce mi poslati kada se otrezni :D brlja i gazda
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 quark ice cream koji smo pustili na toj fabrici prodaje se fantasticno po severu kine gde je fabrika. sada su krenuli sa prodajom u sangaju i pekingu i ne mogu da stignu sa proizvodnjom. moji u ofisu su ponosni na rezultate teskog rada i hvale se po socijalnim mrezama kao ja ovde. a jesmo se napatili dok nije krenula serijska proizvodnja, radili smo i danju i nocu i mene su slikali i bez dozvole okacili na internetu, tako da i ja njih nista pito nisam za ove slike :D
Moća Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Bane ja bi propao tamo nista ne bi jeo i svi bi me zamrzeli zacas :(
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 vecina jela nisu egzotika koju ja ovde ostavljam. ne bi sigurno ostao gladan
Gospodin Slucaj Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 a dal bi ga zamrzeli? šta braća kinezi kažu kada neki stranac odbije da jede sve to?
boshoku Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 ima na dortjolu restoran koji se diči kako nije nit sečuan, nit šandong, nit đangsu, već oriđiđi kantonska kujna; e sad, problem je što je par ljudi na sajtu za dostavu, pored mene, primetilo da je brat bratu, skroz nezačinjeno, čitaj: bljutavo, što oni pravdaju vrstom kuhinje
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 plus je ako jedes, pijes, pusis i pevas u ktv sa njima. plus u smislu boljeg druzenja. ako odbijes klopu ne smeta im. problem je sto se mnogi ne suzdrze i prave grimase gadjenja.
jms_uk Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 (edited) Evo nesto malo manje egzoticno, kineski "burger", ovde beef posto je u muslimanskom kraju, inace ima i sa svinjetinom. Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 23, 2017 by jms_uk
jms_uk Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 i malo 'snacks' sa Hong Kong aerodroma Sent from my iPhone using Tapatalk
banecare1 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 (edited) burger volim. duck tongue isto. prvi put kada sam ga jeo nije mi se svideo, sada je vec druga prica. isti slucaj is chicken feet. Edited April 23, 2017 by banecare1
jms_uk Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Priprema (beef) burgera, Muslim Street, Xi'an Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts