Jump to content

VIP Game of Thrones

Featured Replies

Evo ga i tizer za četvrtu sezonu.

Eko-peta-hipsteraj:69204_10151341715102734_1363807077_n.jpg

Moj tip!

I moj, skroz :D Odgledaj Heahunters, i tu je imao zapazenu rolu -_-

heee gle ti to, pa Đejmi je glumio u Noćnom čuvaru, nisam ga prepoznala :D

Neću ništa da gledam, tražim posao i u Kopenhagenu.

hm, moraću da pitam odgovarajućeg zeta da li ga možda zna :P

Neću ništa da gledam, tražim posao i u Kopenhagenu.
Ne zaboravi i pacificka ostrva.

92789-004-7D8815B9.jpg

U Kopenhagenu nemaju klonje po stanovima, kao što su diskusije na forumu pokazale. Gde ćeš da se tuširaš 4 puta dnevno? U fontani prekoputa?

Ne mogu da mislim o tome sada, čoveče!!

Idi bre, ja mislio da ti razmišljaš sistematično, radiš i neke cost-benefit analize, vežbaš um za neke hladne odluke za vreme kad dođeš na čelo MMF-a...A ne onako spontano "Daj mi tu burgiju, jebaću onom kamencu mater!"

Pa nisam burgijala, nego sam dovukla 15 litara varikine dok se to nije očistilo. Posle sam naučila da vim i četka za klonju završavaju posao.Sad mogu to znanje da primenim na sve životne aspekte. :D

Koliko knjiga aSoIaF moram da procitam da se kvalifikujem za VIP-a? (Sad poceo prvu...)

vip ne treba da citas samo ako ti smeta da saznajes sta ce dalje da se desi. a definitivno su spominjani momenti iz svih knjiga. ako ti ne smeta, kvalifikovan si.

Nisi lud da čitaš ovaj topić dok ne pročitaš svih 5. A ako se primiš, to će ti jako brzo proleteti, veruj mi. Misliće ljudi da imaš hronični zatvor, ali šta se može...

Koliko knjiga aSoIaF moram da procitam da se kvalifikujem za VIP-a? (Sad poceo prvu...)
6, pa da budes supermegaVIP.