Razzmatazz Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Evo ga i tizer za četvrtu sezonu. Eko-peta-hipsteraj:
Sunny Side Up Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 I moj, skroz :D Odgledaj Heahunters, i tu je imao zapazenu rolu -_-
Amelija Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 heee gle ti to, pa Đejmi je glumio u Noćnom čuvaru, nisam ga prepoznala :D
Amelija Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 hm, moraću da pitam odgovarajućeg zeta da li ga možda zna :P
Indy Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Neću ništa da gledam, tražim posao i u Kopenhagenu.Ne zaboravi i pacificka ostrva.
Razzmatazz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 U Kopenhagenu nemaju klonje po stanovima, kao što su diskusije na forumu pokazale. Gde ćeš da se tuširaš 4 puta dnevno? U fontani prekoputa?
Razzmatazz Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Idi bre, ja mislio da ti razmišljaš sistematično, radiš i neke cost-benefit analize, vežbaš um za neke hladne odluke za vreme kad dođeš na čelo MMF-a...A ne onako spontano "Daj mi tu burgiju, jebaću onom kamencu mater!"
MayDay Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Pa nisam burgijala, nego sam dovukla 15 litara varikine dok se to nije očistilo. Posle sam naučila da vim i četka za klonju završavaju posao.Sad mogu to znanje da primenim na sve životne aspekte. :D
Indy Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Koliko knjiga aSoIaF moram da procitam da se kvalifikujem za VIP-a? (Sad poceo prvu...)
betty Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 vip ne treba da citas samo ako ti smeta da saznajes sta ce dalje da se desi. a definitivno su spominjani momenti iz svih knjiga. ako ti ne smeta, kvalifikovan si.
Razzmatazz Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Nisi lud da čitaš ovaj topić dok ne pročitaš svih 5. A ako se primiš, to će ti jako brzo proleteti, veruj mi. Misliće ljudi da imaš hronični zatvor, ali šta se može...
Gandalf Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Koliko knjiga aSoIaF moram da procitam da se kvalifikujem za VIP-a? (Sad poceo prvu...)6, pa da budes supermegaVIP.
Recommended Posts