kim_philby Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ja moram ovo ponovo da gledam, sad vidim da nista nisam razumeo.btw, jesu kim philby i ajant23 ista osoba? http://www.youtube.com/watch?v=EeQDtG7uvJo
gagorder Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) kaće jedan isto ovako genijalan film o twitteru? mada, ne znam jel mogu dva takva da se steknu u istoj deceniji. inače, postoji pozitivna korelacija između oduševljavanja ovim filmom i povlacenja zalizaka tj. širenja čeone zone ...joooj, a kad vidim ovo prozivanje matice za provincijalizam, loše mi bude. gde je onaj smajli svinja? evo ga. Edited November 20, 2010 by gagorder
Indy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 joooj, a kad vidim ovo prozivanje matice za provincijalizam, loše mi bude. gde je onaj smajli svinja? evo ga. Читај, ипак, пажљивије... то је употребљено у строго одређеном контексту и тешко да се може довести у питање.
pt 2.0 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 pokusaj ipak da razmislis da nije mozda sama tema ono sto ti se nije dopalo (sto potvrdjujes u izvesnoj meri svojim postom).невезано за овај филм - потребне су ми биле године да укапирам да ја у неким филмовима не подносим тему или осећање/атмосферу филма. окидач је био нека оваква примедба моје другарице.
fancy claps Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 невезано за овај филм - потребне су ми биле године да укапирам да ја у неким филмовима не подносим тему или осећање/атмосферу филма. окидач је био нека оваква примедба моје другарице.jea. i ja kapiram da ajantov problem s filmom nije sto ovaj ne govori o drustvenim mrezama. ipak je ajant hurt locker, film koji se zove irak, a govori o iraku kolko i fejzbuk govori o iraku, proglasio najboljim filmom decenije.
Ajant23 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ipak je ajant hurt locker, film koji se zove irak, a govori o iraku kolko i fejzbuk govori o iraku, proglasio najboljim filmom decenije.Bio bi ovo lep uradak fikcije, kada bi sadržao druge reči i drugačije raspoređene.Kako bilo, kad već pomenu, Katanac za bol meni jeste osetno bolji film od Društvene mreže, ali daleko od toga da mi je najbolji film decenije...Inače, uživanje u žanru ratnog filma kao implicitno problematizovanje javnosti koja na sličan način svojim bilo ratnim bilo antiratnim aktivnostima postaje bitan deo problema - to uveliko nadmašuje postupke ovog filma.
Аврам Гојић Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) Nije ti neprijatno kada izgovaraš ili pišeš ime "Katanac za bol"? Imaš neku obavezu da koristiš distributerski naziv filma, ma koliko mongoloidan bio? Kada sam video da su ovako preveli film osetio sam gotovo fizičku, nezakatančenu bol. Edited November 21, 2010 by vasudeva418
Ajant23 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Nije ti neprijatno kada izgovaraš ili pišeš ime "Katanac za bol"? Imaš neku obavezu da koristiš distributerski naziv filma, ma koliko mongoloidan bio? Kada sam video da su ovako preveli film osetio sam gotovo fizičku, nezakatančenu bol.Ha-ha, pa pročitaj post na koji sam replicirao, oko toga kako se film zove Irak :D
Аврам Гојић Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ha-ha, pa pročitaj post na koji sam replicirao, oko toga kako se film zove Irak :DHm to je bila više metafora, ali dobro, ako se ložiš da ganjaš bukvalizme tamo gde ih nema, OK.
Indy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Fincher jebiga opet razvalio, u ovako bezizlaznu temu ubacio je sve sto cini jednu odlicnu pricu i napravio filmcinu u stvari veoma slab film
kim_philby Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 i opethttp://www.youtube.com/watch?v=oQPT4VdjRUQ
fonTelefon Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Znaci film nije o Adrustvenom zivotu fejsicevaca nista dzimovi, prozak i hiphop?. Znaci ne gleda se.
Sludge Factory Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Konacno! Kakva filmcina! Fincher genije, Sorkin genije, Reznor i Ross geniji! Soundtrack otkida, ako ne dobiju Oskara, spaliti Kodak teatar, a bome i ostali ako ne dobiju!Pa Bitlsi na kraju, bre!
Recommended Posts