Moća Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ja dolazim tek sledece subote na sajam pa me plasi da ce se prodati ovaj komentar ZKP-a zbog kog prvenstveno i dolazim na sajam.
*edited by mod Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 koliko si stucao love za ovo i kako si sve poneo odjednom?
Filipenko Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Platio sam, nemam pojma, 20-ak i nešto hiljada. Nije mnogo, nisam ni kupovao ništa tokom godine, a i predvideo sam trošak unapred. Nosio sam lako. Postoji i gepek u kolima do koga se može istrčati da se ostave knjige, jedan od praktičnijih izuma čovečanstva.
halloween Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) Ja dolazim tek sledece subote na sajam pa me plasi da ce se prodati ovaj komentar ZKP-a zbog kog prvenstveno i dolazim na sajam. Neće, upravo su danas doneli sveže štampano, sajamski popust Sl.gl. 30%, tako da je Komentar ZKP 2268 dinara. Dobre popuste daje i Geopoetika, npr. Male istorije umesto 648 sada 320 dinara, a u Platou Leksikon savremene kulture 900 din umesto dosadašnjih 1800 (mada papir nije dobrog kvaliteta). U hali 2 se otvaranje baš slavilo pošto su se obilno nalivali svakojakim alkoholom, najviše vinom, te je mirisalo naokolo- osobito štandovi EUNIC-a i Saobraćajnog fakulteta. Edited October 20, 2013 by halloween
Moća Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Hvala na informacijama :) Videh da ima taj popust tamn fino leglo da se onih 30% preusmeri na druge knjige :D
nera Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Filipe, koliko je ovo bilo ako se secas - Kina: Istorija, kultura, religija (od Maljavina)?
Moća Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Jel na štandu Službenog glasnika sve na popustu 30%? Mogao bih i neke zakone da kupim kad već dolazim.
Filipenko Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Filipe, koliko je ovo bilo ako se secas - Kina: Istorija, kultura, religija (od Maljavina)?Mislim da je bilo 1000 dinara na sajamskom popustu. Ako sam i pogrešio oko te cifre, sigurno nije više od 1300-1400 dinara, znam da sam bio u fazonu "u jbt ovo je duplo jeftinije nego u radnji".
mustang Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 besramna promocija Radovana Nasticahttp://www.dominomagazin.com/article/23410/knjige/nova-knjiga-radovana-nasticadeo iz knjige...Ponedeljak 19. 07. 2010. Opet mi nisu sve na broju. Sunce je peklo tako da se ne osušim, već se kapljice morske vode pretvore u znoj. To je valjda odmor kada je dan dosadan i lenčariš.Uveče sa ženom krenuh u šetnju i dođosmo do mračnog dela dvorišta, iza kuće.Idealno mesto za seks. Skočio mi pritisak, iskočile vene, erekcija sumanuta. Kažem joj:- Evo prilika da se potucamo na javnom mestu a da nas niko ne vidi.- Stavila sam karmin i umorna sam i boli me glava i imali smo juče seks, popij 2 bensedina – odgovori mi ona.A dobro, i nije mi nešto do seksa.Popih lekove.Nastavismo šetnju.Na šetalištu pičoka k’o salate. Noge problematične. Jebe ih celulit. Klinke od 14 već imaju celulit i strije. To od Evroatlantskointegracijskih specijaliteta. Plastična hrana i osiromašeni uranijum. Ugledah jednu napupelu sisatu mršavu plavušu, što nas narod kaže „ne bih je izuvao“ – za neupućene „ne bih je izuvao“ se kaže kada vidiš ribu u stiklićima, kojoj bi samo zadigao suknju, sklonio gaće u stranu, pljunuo na pičku i zabio kurac u istu. O sigurnom herpesu i kondilomima razmišljao bih sutra. Okrenuh se da joj vidim guzicu, kada na leđima ispod vrata riba istetovirala veliki pravoslavni krst. Bože mi oprosti, u mislima je već celu isprskah spermom, a kada videh krst, da opet citiram naš narod mudri, prekrsti se tri puta i reci đavolu „marš iz moje kuće“. Izbrisah iz glave da je prskam po leđima. Bio bih proklet ceo život. Znači ili po dupetu ili po sisama. Onda se setih, šta ako na stomaku ima nesto iz Biblije tetovirano?! Ništa od seksa, izgleda da bi se samo na pušenju završilo. Ma koje pušenje, samo držanje za ruke. I razgovor o smislu života.Došetasmo do nekog folk kafića. Seli na drvenariju preko puta i pili sok iz plastike.Gledali narod. Muzika uživo. Pevaljka opiči „Lijte kiše, ladne vode“. Ta pesma je neuništiva. Čujem je svake večeri tri puta minimum. Ali nisu mi nešto sve na broju.Možda me proganja pravoslavna sisata vernica.
Velocipede Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Bio juče posle 16h... Nikada manja gužva, iako je knjige u to vreme potpisivao idol mladih B. Đorđević i idol malo starijih LJ.H.Đurović :)
reg Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Bio danas, stigao malo pre 4. Uzeo novog Molnara [dve knjige rasprave o prosvetiteljstvu, liberalizmu i nacionalizmu u prusiji, ustavni haos prve revolucionarne rotacije u srbiji] eseje Dubravke Ugresic [europa u sepiji], smestanje kulture Homi Babe - dobar stand fakulteta za medije i komunikacije - zenu u pesku Abe Koboa i knjigu prica Aleksandra Hemona [pitanje bruna]. Plus sam kod onih antikvara nasao skoro sve sa svog spiska izgubljenih/nikad vracenih knjiga od prethodnih par godina.Na kraju mi je taman ostalo za memoare jugoslavenskog revolucionera.U pocetku bez guzve, oko pola sest je bilo nesto vise ljudi. Doci i otici je bilo gore, s obzirom da rade nesto u bulevaru vojvode misica. Najveci utisak su mi izdavaci stripova, ne secam se da ih je ikada bilo vise.
nbg4ever Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Jel se zna kada ce Tes Stimson potpisivati knjige na sajmu?
Tihajeza Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 ja idem sutra. nisam planirala, ali jedan prijatelj napisao knjigu i sutra je promocija.
Recommended Posts