yolo Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 nije otkljucana cetvorka. otkljucana je 01.59.00 baseband verzija kojih ima jako malo. najvise ih je sa 4.10 basebandom i novijim, mrka kapa za sada.kupi otkljucanu u kanadi ili francuskoj.
Zabalujev Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hvala, prenecu drugaru. Nije jasno sto ta sprava bas toliko kosta. Jeste da bih je kupio da se igram programiranja u slobodno vreme, al opet, malo je to zadovoljstvo za tolike pare.Ma, hackintosh ili virtuelna makina, pa se igraj.
Aion Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ako ne želiš da se igraš sa funkcijama vezanim za mobilnu telefoniju imaš daleko jeftiniji iPod Touch, mada je 4. generacija kod nas još uvek bezobrazno skupa.
braca Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 nemam pojma, ovde mora operater da ga otkljuca posle 6 meseci koriscenja, po zakonudobro si me podsetio, sad su da ih zovem
Indy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Live Voice Google Translate app je pusten danas. Premda ima nekih problema, hehe, iz jedno 3 cuga prepozna sta sam mu rekao, i onda se pritiskom na onaj mali "zvucnik" pored fraze to moze plejirati na nekom drugom jeziku. Nije cak ni lose, bez obzira na ocekivanu stucavicu.
yolo Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 konacno, spaseni smo kada budemo narucivali hranu u mozambiku!
borris_ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Live Voice Google Translate app je pusten danas. Premda ima nekih problema, hehe, iz jedno 3 cuga prepozna sta sam mu rekao, i onda se pritiskom na onaj mali "zvucnik" pored fraze to moze plejirati na nekom drugom jeziku. Nije cak ni lose, bez obzira na ocekivanu stucavicu. Nije dobro prevedeno.
Aion Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nije dobro prevedeno.Ajd' kazi sta je napisao, da ne jurim sad nekog Francuza.
MancMellow Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 I will not buy this record, it is scratched
braca Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ajd' kazi sta je napisao, da ne jurim sad nekog Francuza.ma samo je malo tarzanski, gramaticki neispravno, trebalo bi da bude "donnez-moi" umesto "me donner"razumeli bi i tako, tj dosta njih bas tako i kaze :)
Recommended Posts