Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

nije otkljucana cetvorka. otkljucana je 01.59.00 baseband verzija kojih ima jako malo. najvise ih je sa 4.10 basebandom i novijim, mrka kapa za sada.kupi otkljucanu u kanadi ili francuskoj.

Posted
Hvala, prenecu drugaru. Nije jasno sto ta sprava bas toliko kosta. Jeste da bih je kupio da se igram programiranja u slobodno vreme, al opet, malo je to zadovoljstvo za tolike pare.
Ma, hackintosh ili virtuelna makina, pa se igraj.
Posted

Ako ne želiš da se igraš sa funkcijama vezanim za mobilnu telefoniju imaš daleko jeftiniji iPod Touch, mada je 4. generacija kod nas još uvek bezobrazno skupa.

• 2 weeks later...
Posted

nemam pojma, ovde mora operater da ga otkljuca posle 6 meseci koriscenja, po zakonudobro si me podsetio, sad su da ih zovem

Posted

Live Voice Google Translate app je pusten danas. Premda ima nekih problema, hehe, iz jedno 3 cuga prepozna sta sam mu rekao, i onda se pritiskom na onaj mali "zvucnik" pored fraze to moze plejirati na nekom drugom jeziku. Nije cak ni lose, bez obzira na ocekivanu stucavicu. img1146.png

Posted

konacno, spaseni smo kada budemo narucivali hranu u mozambiku!

Posted
Live Voice Google Translate app je pusten danas. Premda ima nekih problema, hehe, iz jedno 3 cuga prepozna sta sam mu rekao, i onda se pritiskom na onaj mali "zvucnik" pored fraze to moze plejirati na nekom drugom jeziku. Nije cak ni lose, bez obzira na ocekivanu stucavicu. img1146.png
Nije dobro prevedeno.
Posted
Nije dobro prevedeno.
Ajd' kazi sta je napisao, da ne jurim sad nekog Francuza.
Posted

I will not buy this record, it is scratched

Posted

My hovercraft is full of eels.

Posted
Ajd' kazi sta je napisao, da ne jurim sad nekog Francuza.
ma samo je malo tarzanski, gramaticki neispravno, trebalo bi da bude "donnez-moi" umesto "me donner"razumeli bi i tako, tj dosta njih bas tako i kaze :)