kud u maglu Simoviću Posted March 4 Posted March 4 da li to znači da može i online direktno od apple-a?
Zizou Posted March 4 Posted March 4 https://www.digitaltrends.com/home-theater/how-to-replace-a-lost-or-broken-airpod-or-airpod-charging-case/ Trebalo bi da može preko support stranice. 1
Zaboravan Posted March 10 Posted March 10 (edited) On 24. 2. 2024. at 22:38, Venom said: Izbor je 64 ili 256 . Razlika u ceni 200 evra . Grozna firma. Ja pre neko dan oživeo iPad Air, mislim da je star 10 god Radi... 32 GB Edited March 10 by Zaboravan 1
jms_uk Posted March 10 Posted March 10 20 minutes ago, Zaboravan said: Ja pre neko dan oživeo iPad Air, mislim da je star 10 god Radi... 32 GB meni je Air 2 iz 2014 u svakodnevnoj upotrebi. ontopic, SE2022 napunio 6 meseci i posle 177 ciklusa, baterija je i dalje na 100% zdravlja 1
kud u maglu Simoviću Posted March 10 Posted March 10 22 minutes ago, Zaboravan said: Ja pre neko dan oživeo iPad Air, mislim da je star 10 god Radi... 32 GB to je ono što im opravdava cenu
Zaboravan Posted March 10 Posted March 10 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to je ono što im opravdava cenu Da, kada za tablete, stvarno su nenadmašni. Naravno sa 10+ godina je spor, ne može da otvori™ dosta web stranica ali evo yt radi...
Roger Sanchez Posted March 10 Posted March 10 25 minutes ago, jms_uk said: meni je Air 2 iz 2014 u svakodnevnoj upotrebi. Odnedavno i meni, ali bio je u iznimno žestokoj dječjoj upotrebi i baterija mu skoro ič ne valja
jms_uk Posted March 10 Posted March 10 59 minutes ago, Zaboravan said: Da, kada za tablete, stvarno su nenadmašni. Naravno sa 10+ godina je spor, ne može da otvori™ dosta web stranica ali evo yt radi... Zato sto ima samo 1GB RAM-a, vec sa 2GB u Air 2 ide dosta bolje (imao sam Air keca pre dvojke) 47 minutes ago, Roger Sanchez said: Odnedavno i meni, ali bio je u iznimno žestokoj dječjoj upotrebi i baterija mu skoro ič ne valja Meni je update na iPadOS 15 dosta skratio zivot bateriji (kooja je vec bila dosta stara i tada).
John Coltrane Posted March 26 Posted March 26 Gde se dena opcija Images kad u Safariju nešto pretražujem? Izlazi neki Feedback, Verbatim inostale gluposti
John Coltrane Posted March 26 Posted March 26 20 minutes ago, Heaviside said: To ti je pre do tvog Gugl naloga nego do Safarija Ali uopšte, na mobu, nisam ulogovan na gugl nalog.
Heaviside Posted March 26 Posted March 26 uloguj se onda ili probaj sa nekim drugim browser-om, ne bi trebalo da je do browser-a
zoki Posted April 21 Posted April 21 pomoć!!! jutros sam uzeo detetov telefon, isključio ga i ostavio negde sa strane.. sad smo prevrnuli stan da ga nađemo, a u međuvremenu sam ja bio do pijace i da bacim đubre i postoji solidna mogućnost da nije više u stanu, mada se ja više ne sećam da li sam ga šteknuo negde ili stavio u džep i poneo sa sobom pa da je negde ispao ili završio u kontejneru.. telefon je i dalje isključen, probali smo find my phone i sve ostalo, e sad mene zanima da li postoji bilo kakva mogućnost lociranja telefona koji je isključen?!
zoki Posted April 21 Posted April 21 našli smo ga u pm tako sam ga dobro uštekario da sam i sam zaboravio gde je, a i godine čine svoje 4
John Coltrane Posted June 1 Posted June 1 Apple watch SE gps 40mm bundle za 15k din. Jel to dobra ponuda? Ja ne znam ništa o satovima, a kad guglam vidim da su u rasponu od 250 -350 €.
Recommended Posts