September 17, 20222 yr Mislim da ne moze, jer ti trebaju slusalice kao antene a nemas gde da ih bocnes ... doduse, nisam bas siguran u ovo
September 17, 20222 yr Imam bluetooth slusaluce koje rade za yt ali ne mogu da nadjem kako da uhvatim radio i postavim ikonicu Edited September 17, 20222 yr by Sara
September 17, 20222 yr Ovo sto kumS kaze - samo one stanice koje imaju aplikaciju ili strimuju preko interneta - nema FM prijemnika. Sent from my iTelephone using Tapatalk
September 17, 20222 yr 42 minutes ago, Sara said: Imam bluetooth slusaluce koje rade za yt ali ne mogu da nadjem kako da uhvatim radio i postavim ikonicu No itermek™ no radio.
September 17, 20222 yr Pokusavala sam danima preko App Store i nista. Sad odem na obican gugl, bezveze tek da probam i lagano se zakacim na neki radio. Valjda sad ostaje samo da se naviknem
September 17, 20222 yr to su ti sve on line radio stanice, ja npr slušam radioaparat, daško i mlađa, i neki francuski fip majci sam nabudžio naksi, ona je zadovoljna, ima desetak žanrovski određenih kanala
September 17, 20222 yr Kucala sam radio stanice srbije i nasla nesto izmesano , mora da ima toga jos, istrazicu. Najdraze su mi one gde samo ide muzika, bez price
September 17, 20222 yr to ti je naxi radio app, nećeš naći app radio studio b, 202, i slično svi oni skupljaju adrese sa kojih ovi strimuju i to je cela mudrost radio aplikacija daj šansu radioaparatu, najbolji je Edited September 17, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
September 19, 20222 yr On 17.9.2022. at 6:59, Sara said: Kucala sam radio stanice srbije i nasla nesto izmesano , mora da ima toga jos, istrazicu. Najdraze su mi one gde samo ide muzika, bez price Ja slusam Play.rs Imaju i app tako da mogu u kolima bez problema.
September 19, 20222 yr On 16.9.2022. at 12:51, Peter Fan said: OK, ali mos' misit: procenat baterije i alarm. Jako mudo. A vrlo korisno bi bilo vrijeme i milion drugih stvari kao sto i Android moze. Pa ima sad weather widget za lock screen, mada bi to moglo malo raznovrsnije slazem se. Od novijih opcija meni je odlican OCR iz slike, obilato rabim, mada to je iz OS 15 jos. OS 16 dodaje opciju da izvuces/kopiras osobu ili predmet iz slike, takodje korisno.
September 19, 20222 yr 6 hours ago, nera said: Pa ima sad weather widget za lock screen, Nema, ima samo otkljucan. Sad imaju opcije za Batteries, Calendar, Reminders, Stocks, News, Clock. Ili sam ja nesto proposutio? 6 hours ago, nera said: OS 16 dodaje opciju da izvuces/kopiras osobu ili predmet iz slike, takodje korisno. Da, slazem se da to nije lose, ili sve skupa je to meni tanko.
September 19, 20222 yr ili ti mozda mislis na opciju da swipe-jes na lijevu stranu? Ja sam mislio na ove nove lock screens. Recimo ovaj Astronomy je lijep i tu bi dobro dosao neki weather widget.