Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, John Coltrane said:

Jel ima neko iskustva sa XR? Hanumi nude u VIPu, prošlo dve godine, hoće da menja sedmicu.

nista slova, samo brojevi.

12 ili 13. ne znam kolika je razlika u ceni u odnosu na XR, ali 12-ica je veoma vrlo, izuzetno fantastican telefon

• +1 1
Posted
10 hours ago, Ros said:

nista slova, samo brojevi.

12 ili 13. ne znam kolika je razlika u ceni u odnosu na XR, ali 12-ica je veoma vrlo, izuzetno fantastican telefon

To ćeš da izvineš, SE i prethodni i ovaj iz aprila 2020. je odličan telefon.

12 i 13 je previše novaca, može da kupi to pa da je isteram iz kuće.

Posted
48 minutes ago, John Coltrane said:

To ćeš da izvineš, SE i prethodni i ovaj iz aprila 2020. je odličan telefon.

12 i 13 je previše novaca, može da kupi to pa da je isteram iz kuće.

SE (firmin telefon) koristim istovremeno sa 12. SE jeste odlican telefon, ali je 12 ipak bolji.

naravno, pitanje je da li je toliko bolji da se isplati razlika u ceni.

Posted
15 hours ago, John Coltrane said:

Jel ima neko iskustva sa XR? Hanumi nude u VIPu, prošlo dve godine, hoće da menja sedmicu.

Žena ima XR, zadovoljna je zbog odlične baterije. Inače je malo veći i teži i “samo” jedna kamera napred. Njoj je to više nego dovoljno.

Posted

Ja sam presao sa sedmice na SE2020, i sve je isto, samo bolje/brze :) (osim baterije, ona je i dalje mala :dry:)

Najveca prednost je da ne moras da se navikavas na nove stvari (Face ID, swipe umesto home button i dr.).

Posted
15 hours ago, John Coltrane said:

Imam ja vec 2 godine. Jeste malo tezak ali mi nije nikad dao ni najmanji problem.

Posted

Pri tom su najavili novi SE na proleće, a tad meni ističe 2godine kod MTS pa možda pazarim SE novi (to bi mi onda bio treći, ujedno i treće generacije™).

Hvala svima za XR. Nije malo 2,3 hiljade mesečno više za ove novije verzije. U stvari za nju nema ni potrebe.

• 2 months later...
Posted

Opet žena i opet viber :isuse:

Ne stižu joj slike, niti može da ih šalje, sve mutno..

Tekstualne poruke stižu..

Memorija ok, ostala podešavanja (bar za koja ja znam) isto ok.. f27bdff6bbfb34cdad6b9e543e8db0a7.jpg

Sent from Tapatalk

Posted

@zoki za slanje (a i cuvanje) mora da dozvoli permissions da Viber pristupi fotografijama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Nije sačuvala na telefon te fotke koje su joj poslate. One se brišu posle nekog vremena i onda se prikazuju kao mutne tu gde su primljene.

edit. A ako ne može da šalje, najbolje je da uradi backup pa da reinstalira app

Posted (edited)

bukvalno istog sekunda od primanja postanu mutne..

sad ću da probam bekap..

edit: uspeo bekap :thumbsup:

Edited by zoki
  • +1 1
Posted

Jel postoji neki camera app za IPhone koji ja bolji od ovog ugrađenog?
Ili je i on ok?

... Shiit has hit the fan

Posted

probaj sa halide, mada sam ja sve to izgustirao i rabim samo njegovu kameru. ima dobar preset ako je 12 i noviji

Posted

Hvala, preneću zainteresovanoj osobi

... Shiit has hit the fan