jms_uk Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Ah, mora da je notch u pitanju (ja sam sa 7 presao na SE2020 tako da i dalje imam sve sto treba gore).
jms_uk Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: 12/14.6 The space in the top status bar is limited with the notch on the newer iPhones. To ensure that your alarm is on, you can swipe down from the upper right corner of the screen to bring up Control Center. If the alarm is on, the icon will appear near the battery and battery percent icon. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 (edited) video sam, al ne pomaže kad moram da proverim Edited June 26, 2021 by kud u maglu Simoviću
Amos Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Ima li naznaka da će ukinuti jebeni notch konačno u sledećoj verziji?
jms_uk Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 2 minutes ago, Mos said: Ima li naznaka da će ukinuti jebeni notch konačno u sledećoj verziji? Glasine kazu da ce biti manji, ali i dalje prisutan... 1
Indy Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Quote Connecting your iPhone to a Wi-Fi network with a percent symbol (%) in the name can completely disable the Wi-Fi in your phone permanently. Rebooting your iOS device won’t fix it, and instead, you’ll have to do some serious troubleshooting or do a full factory data reset and erase your device. Here’s what you need to know. 1
John Coltrane Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Šta koristite za offline navigaciju? Mene je odlično služila Here WeGo u par navrata po Grčkoj i Makedoniji, ali sad je ne nalazim. Maps.me sam isto imao, ali mi sad deluje lošije.
Peter Fan Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 11 minutes ago, John Coltrane said: Šta koristite za offline navigaciju? Mene je odlično služila Here WeGo u par navrata po Grčkoj i Makedoniji, ali sad je ne nalazim. Maps.me sam isto imao, ali mi sad deluje lošije. Google Maps ima offline opciju. 1
laser lotus Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 14 hours ago, John Coltrane said: Mene je odlično služila Here WeGo u par navrata po Grčkoj i Makedoniji, ali sad je ne nalazim. Evo je na https://apps.apple.com/us/app/here-wego-maps-navigation/id955837609 Zahtjeva bar iOS 13
Ros Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 14 hours ago, Peter Fan said: Google Maps ima offline opciju. to me spasava kad letimo za grcku pa me hanuma stalno ispituje "a koje je sad ovo ostrvo?"
John Coltrane Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 2 hours ago, laser lotus said: Evo je na https://apps.apple.com/us/app/here-wego-maps-navigation/id955837609 Zahtjeva bar iOS 13 pasmater!!!
dragance Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 3 hours ago, John Coltrane said: pasmater!!! Nije komplikovano promeniti zemlju/region za app store. Pa posle vratiš nazad gde hoćeš.
John Coltrane Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 minute ago, dragance said: Nije komplikovano promeniti zemlju/region za app store. Pa posle vratiš nazad gde hoćeš. Skontao. Zato mi je i šljakalo na prethodnom zato što sam bio na CRO store-u.
Amos Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 15 minutes ago, dragance said: Nije komplikovano promeniti zemlju/region za app store. Pa posle vratiš nazad gde hoćeš. Vrlo je komplikovano ako imas tipa 0,17€ na balansu
Recommended Posts