Razzmatazz Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Ček, možda ja to nisam dobro razumeo, ali vest na Gardijanu je citirala Švede, koji su rekli nešto u fazonu "obustavljamo slučaj zato što ne nedostupan. Ali ukoliko se učini dostupnim, mi ćemo rado obnoviti slučaj". Što će reći, Briti hoće da ga hapse enivej zbog bega u stranu ambahadu, pa kad ga ćorkiraju, onda Švedi mogu da podrazumevaju da je ponovo "available"? Edited May 19, 2017 by Razzmatazz
adam Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 koliko sam ja razumeo mogu da obnove slucaj samo ukoliko ode u svedsku do 2020 kad slucaj zastareva. to taman otvara britancima vrata za direktno izrucenje u usa.
pacey defender Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Sad govance moze pravac u americki zatvor Joj kakva si konzerva. Šta smo imali? Assange je "govance", Snowden je "mutan lik" a tretiranje Manninga u pre trial detention na onakav način i onoliko dugo je "brljotina" ili kako si već onomad rekao.... Edited May 19, 2017 by pacey defender
Budja Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Da vidimo: Iz Londona je najbolje leteti do Kita Aviancom preko Bogote.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Da vidimo: Iz Londona je najbolje leteti do Kita Aviancom preko Bogote. To jedino ako može helikopterom s vrha ambasade pa pravo do Ekvadora, inače bi ga Tereza uhapsila, upakovala i predala Amerikancima i pre nego stavi drugo stopalo na trotoar.
Eraserhead Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Joj kakva si konzerva. Šta smo imali? Assange je "govance", Snowden je "mutan lik" a tretiranje Manninga u pre trial detention na onakav način i onoliko dugo je "brljotina" ili kako si već onomad rekao.... Snowden i Manning su ljudi koji imaju pozitivne namere ali Assange je attention seeking govance koje boli uvo za javnost informacija i ima svoje licne agende zbog kojih se ne libi da ugrozi ljude kroz podatke koje objavljuje. Snowden je nacinom na koji je plasirao podatke zastitio imena specificnih ljudi ali je otkrio sustinu o prisluskivanju, Assange ne haje za to. Plus je pomogao izbor naci psiha za predsednika. Sto se mene tive nek se udavi u govnima.
Meazza Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Ne, trebalo je da pomogne sajko Killary koja je predlagala da ga se dronuje.
ObiW Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Ne, trebalo je da pomogne sajko Killary koja je predlagala da ga se dronuje. ... njemu da zahvalimo sto je sprecio treci svecki rat...
Eraserhead Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Trebalo je da ga dronujete na vreme, sta da ti kazem. Sledeci put.
ObiW Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Trebalo je da ga dronujete na vreme, sta da ti kazem. Covek se uci dok je ziv.
Lord Protector Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Sledeci put. Covek se uci dok je ziv. Pošto ste promenili državljanstvo sad možete da ga roknete i polonijumom, u KGB stilu, dron je za pičkice
ObiW Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Pošto ste promenili državljanstvo sad možete da ga roknete i polonijumom, u KGB stilu, dron je za pičkice Nisi primetio da je srpskom drzavljaninu prvom palo na pamet da treba da se roksuje? EVO SAD CU MALO DA POVECAM DA PRIMETIS Trebalo je da ga dronujete na vreme, sta da ti kazem.
Recommended Posts