copkillah Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Imate li preporuke za nekog proizvođača lanaca, a da nije Thule? Mislim pre svega na cenu, da eventualno završe posao ukoliko budu neophodni. Link to comment
The Ghost Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Lanci u prodavnicama auto delova od 2-3 hiljade dinara zavrsavaju posao. Obrati paznju na velicinu. Link to comment
kapetanm Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Meračim se da uzmem ovih dana vinteru ili savu eskimo, ne znam još, kod mene u kraju je zimi kopaonički ambijent, a niže, u gradu obično čisto, ssamo bljuzga, kažu Sava je bolja za prvi slučaj? Link to comment
wall Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Mislim da možeš naći testove na netu. Strane dakako, ali radili su i savu i tigar.Koliko se sećam tigar je bio prihvatljiv za sneg ali baš loš za čokolino (bljuzga, voda).Ako se već meračiš, pohitaj, možda nađeš i bolje za nešto malo više novca. Link to comment
Grunf Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 sava eskimo. ja ih imao na proslim kolima, odlicne. Link to comment
Tresko Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) Imate li preporuke za nekog proizvođača lanaca, a da nije Thule? Mislim pre svega na cenu, da eventualno završe posao ukoliko budu neophodni. http://www.konig.it/it-it/itImaju odlične lance...Ne znam da li ih neko prodaje u Srbiji.Eh, izvini, sad tek vidim da oni prave Thule. :Stupid: Nego, ovde ih prodaju kao Koenig, pa me povuklo. Edited October 4, 2013 by Tresko Link to comment
kapetanm Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 sava eskimo. ja ih imao na proslim kolima, odlicne.Kupio eskimo danas.Videćemo kad dođe sneg Link to comment
Блок_64 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Kupio eskimo danas.Videćemo kad dođe snegЈа их користим већ две године и богами прошле су и Тару и Дивчибаре и могу ти рећи да су одличне. Link to comment
copkillah Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Ja sam uzeo Maxxis pa ćemo da vidimo kako će da se pokažu. Link to comment
Uskebasi Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Ima li neko preporuku gde kupiti felne? Prosle godine mi je kupovina celicnih felni bila nemoguca misija, jer vecina prodavaca ima 1-2 felne, ili ih narucuje u roku od 2 meseca, a meni treba 4 komada, po mogucstvu odmah. Link to comment
kapetanm Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Na forumu poznata firma tzv Vasine felne, poviše Cvetka s desne strane Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 ima li je na veb-u? Link to comment
Uskebasi Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Na forumu poznata firma tzv Vasine felne, poviše Cvetka s desne straneSto puta sam tuda prosao i nikada je nisam primetio, verovatno jer mi tad nisu trebale felne :lol:Moracu da svratim ovih dana. Link to comment
kapetanm Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 ima li je na veb-u?Nije to videlo veba. Od Cvetka ideš dok bulevar ne zavije udesno, posle stotinak metara, neke radnje, pa dvojica felnadžija - vulkanizera. Ali felni ima i po oglasima, ne znam za koji auto Link to comment
Recommended Posts