February 23, 201312 yr Imate li preporuke za nekog proizvođača lanaca, a da nije Thule? Mislim pre svega na cenu, da eventualno završe posao ukoliko budu neophodni.
February 23, 201312 yr Lanci u prodavnicama auto delova od 2-3 hiljade dinara zavrsavaju posao. Obrati paznju na velicinu.
October 2, 201311 yr Meračim se da uzmem ovih dana vinteru ili savu eskimo, ne znam još, kod mene u kraju je zimi kopaonički ambijent, a niže, u gradu obično čisto, ssamo bljuzga, kažu Sava je bolja za prvi slučaj?
October 3, 201311 yr Mislim da možeš naći testove na netu. Strane dakako, ali radili su i savu i tigar.Koliko se sećam tigar je bio prihvatljiv za sneg ali baš loš za čokolino (bljuzga, voda).Ako se već meračiš, pohitaj, možda nađeš i bolje za nešto malo više novca.
October 4, 201311 yr Imate li preporuke za nekog proizvođača lanaca, a da nije Thule? Mislim pre svega na cenu, da eventualno završe posao ukoliko budu neophodni. http://www.konig.it/it-it/itImaju odlične lance...Ne znam da li ih neko prodaje u Srbiji.Eh, izvini, sad tek vidim da oni prave Thule. :Stupid: Nego, ovde ih prodaju kao Koenig, pa me povuklo. Edited October 4, 201311 yr by Tresko
October 4, 201311 yr sava eskimo. ja ih imao na proslim kolima, odlicne.Kupio eskimo danas.Videćemo kad dođe sneg
October 11, 201311 yr Kupio eskimo danas.Videćemo kad dođe snegЈа их користим већ две године и богами прошле су и Тару и Дивчибаре и могу ти рећи да су одличне.
October 16, 201311 yr Ima li neko preporuku gde kupiti felne? Prosle godine mi je kupovina celicnih felni bila nemoguca misija, jer vecina prodavaca ima 1-2 felne, ili ih narucuje u roku od 2 meseca, a meni treba 4 komada, po mogucstvu odmah.
October 16, 201311 yr Na forumu poznata firma tzv Vasine felne, poviše Cvetka s desne straneSto puta sam tuda prosao i nikada je nisam primetio, verovatno jer mi tad nisu trebale felne :lol:Moracu da svratim ovih dana.
October 16, 201311 yr ima li je na veb-u?Nije to videlo veba. Od Cvetka ideš dok bulevar ne zavije udesno, posle stotinak metara, neke radnje, pa dvojica felnadžija - vulkanizera. Ali felni ima i po oglasima, ne znam za koji auto