slepa živana Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 dragi narkoman :lolol:ispričala mi keva:kako se na italijanskom kaže moler?palermo
pacey defender Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 kakva serija (kada i bojler, prskanje, palermo). :0.6:
kgmr Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 za Kingmaker, umesto foto albuma:Ide narkoman parkom i prska prskalicom.Prilazi mu covek i pita ga:-Sta prskas to sinko?-Prskam protiv krokodila.-Ali ovde nema krokodila.-Pa nema kad ja prskam!hvala lepo. :D
Töölönlahti Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kako se zove Cigan koji radi u aqua parku? Toboganci.
belch Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 novi svećenik u samostanu, ispovijeda pateru da ima grešne mislipa mu ovaj kaže da nema problema, imaju za to jednu bačvu u podrumu s rupomsamo nek siđe dole i stavi ga u bačvuovaj se vrati sav sretan i pita kad može opetkad god hoćeš, osim četvrtkomtad si ti dežuran u bačvi
banecare1 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 ne znam di da ga turim, ajde ovde posto nema bacve na vidiku.misljenje jednog jermenskog sahiste: "najbolje zene su sahiskinje - mogu satima da cute, paze na figure i znaju mnogo pozicija"
Delija67 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Kako se zove crnogorski narkoman? Šmrčo Polumenta
Papovac Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 pita seka sabljic zemunca / kako je tvoje belo uvek tako belo/zemunac / prva ruka seko, prva ruka/
Recommended Posts