Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Sretnu se Edip i Sizif.Edip: Šta je Sizife? Guraš? Guraš?Sizif : Jebi si mater....

• 3 weeks later...
Posted

Dolazi Mujo na posao sa ogromnom šljivom na oku i ostalim podlivima.- Bolan Mujo, pa ko te tako udesi?- Fata bolan.- Čuj Fata, pa zar ti nisi glavni u porodici. Šta je bilo, šta si joj rekao?- Rekao sam joj "Ti".- Daj, nemoj srat', zbog toga?- Ma, ležimo mi sinoć, ona krene da se mazi i kaže "Dugo nismo vodili ljubav". Ja se na to samo nasmejem i kažem "Šta mi nismo? Ti nisi."

Posted
:lol: Klub ljubitelja glupih viceva
Kako prosi pile?Ko-kolko-daaaa.
Posted

Upravo gledam Chinatowmn:What`s in common to poiticians, whores and old buildings? They all get respectable if they last long enough.

Posted

Muji i Hasi bilo dosando pa malo setali parkom. Pricaju malo kad Mujo pita: Jeli Haso sta mislis sta nase zene rade dok nas dvojica ovako setamo po parku. Kaze Haso: Pa postoje samo dve opcije, ili kuvaju rucak ili se jebu. Kad se Mujo odjednom uspanici a Haso njemu: Jeli Mujo bolan sta ti je. Kad Mujo njemu: Haso jarane ne zameri moram brzo kuci moja zena nezna da kuva :lol: .

Posted
Kako prosi pile?Ko-kolko-daaaa.
Dodje retard kod doktora. Uzme doktor da ga posluša i kaže mu:-Diši-Tu šam
Posted

Dode Haso Muji u goste i tamo Mujo place.-"Sta je bolan Mujo?"-"Umrla mi majka."A onda zazvoni telefon. Mujo se javi, spusti slusalicu i jos jace zaplace.-"Sta je sada Mujo???" Pita Haso.-"Evo me zvao brat i njemu umrla majka."

Posted
Dode Haso Muji u goste i tamo Mujo place.-"Sta je bolan Mujo?"-"Umrla mi majka."A onda zazvoni telefon. Mujo se javi, spusti slusalicu i jos jace zaplace.-"Sta je sada Mujo???" Pita Haso.-"Evo me zvao brat i njemu umrla majka."
:lol:
Posted

Putovao Mujo vozom i u kupeu sedi njemu preko puta zgodna riba u minicu.Gleda Mujo u njene noge i ova kad je to primetila, rasiri noge i pokaze mu picu.- jel ti se svidja? - pita njega zenska.kaze Mujo - Uf! prekrasna je!!- a jel hoces da ti namigne?- zar stvarno to moze? - pita MujoI pica mu namigne. Mujo lud ko siba.- a hoces li da ti posalje pusu? - pita ona njega.Klima Mujo glavom i gleda u neverici, i pica mu posalje pusu, Mujo se totalno raspametio. Skupio on hrabrosti i sjedne kraj zenske.- a jel bi htio zavuci dva prsta u nju? - zadirkuje ona njega.- Daj nemoj srati da moze i zvizdati??!!??

Posted (edited)

Sretnu se u avionu Roman Abramovic, Giovanni Trapatoni i Pizon.Kaze Abramovic za sebe: Ja sam Roman biznismenKaze Trap za sebe: Ja sam Giovani dzentlmenKaze Pizon: Ja sam Pizon nepismen :lol:

Edited by Cash
Posted

Razgovaraju crnka i plavuša pa kaže crnka:- Dođavola, opet mi je dečko kupio buket cveća.- Pa što je tu loše? Zar ne voliš dobiti cveće?- Volim... ali ne volim što to znači da ću morati provesti sljedeća tri dana na leđima, sa raširenim nogama...- Što, nemaš vazu?

Posted

Život narkomana je kao Vimbldon-samo trava i bele linije...

Posted
Život narkomana je kao Vimbldon-samo trava i bele linije...
to procito od jednog ortaka na FB-u. Dobra je :D
Posted (edited)

...

Edited by clever bastard
  • 2 weeks later...
Posted

za Kingmaker, umesto foto albuma:Ide narkoman parkom i prska prskalicom.Prilazi mu covek i pita ga:-Sta prskas to sinko?-Prskam protiv krokodila.-Ali ovde nema krokodila.-Pa nema kad ja prskam!