Milogled Bluff Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Kur moj, odvalio bi Seki Glog. Gli je mozda jaci, ali Seki je namazaniji.
Razzmatazz Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 I ima zarđalu kašiku. A opet, Gli ima stereoide testirane na simentalkama.
Moća Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Staju ciga i njegov sin i caleta priteralo pa trazi de da se olaksa. Nadju oni trzni centar udju unutra i pravac wc. Stizu do wc-a i na vratima slova M i Z i cale jurne na vrata sa slovom M. Na to ce sin:"Alo bre cale pa de ces tamo to je za madam ovamo je za nas zentlmeni"!!!Sent from my cigla using Tapatalk
Čutura Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Mali Zemunac šeta kejom sa ćaletom i vidi leteći tanjir:- Znači, ćale brate, mis'im š'a je ovo, a?A otac mu smireno odgovara:- Vanzemunci sine, vanzemunci !!!
Čutura Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Pita Mujo Hasu:- Šta bi ti kad bi tvoju taštu napao lav?Haso:- Sam ju je napao, sam neka se i brani!
Kelt Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Tito je bio bravar, sve nas pozatvarao.Sloba bio bankar, svi smo bankrotirali.Tadic bio psiholog, svi smo poludeli,Nikolic je bio grobar...
maheem Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Tito je bio bravar, sve nas pozatvarao.Sloba bio bankar, svi smo bankrotirali.Tadic bio psiholog, svi smo poludeli,Nikolic je bio grobar...opasan...
čekmeže Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 2 dede se sretnu ujutru na pijaci.Šta ima večeras na teveu?Živi bili pa videli.
Sestre Bronte Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 za ekipu sa teme kardio i teretanaVeče, izlazak, devojka sreće momka opasno izdefinisanog, bicepsi, tricepsi, sve poigrava pod kožom, napetom ko struna..Reši da mu priđe i posle par razmenjenih rečenica, odvaži se i pita ga - šta radiš u subotu? U subotu?Leđa i noge.
Recommended Posts