pt 2.0 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) Pored devojčice u avionu sedi menadžer. Let dug, dosadno, menadzer se u jednom trenutku okrene prema njoj i kaže: "Zašto ne bismo malo popričali? Čuo sam davreme u avionu prođe brže, ako se razgovara sa suputnicima!"Devojčica zatvori knjigu koju je citala i upita: "A o čemu biste vi hteli da razgovarate?""Ne znam", kaže menadžer, "kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji?""U redu", kaže devojčica,"to bi bila zanimljiva tema... Ipak mi dozvolite da vas pre toga nešto pitam. Konj, krava i srna jedu jedno te isto - travu - ali srna izbacuje iz sebe sitne kuglice, krava pljosnate kolače, dok konj izbacuje komade suve trave. Zašto je to tako?"Nakon kraćeg razmišljanja menadžer odgovori: "Ne znam kako da to rastumačim!"."Smatrate se dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj energiji, a ništa ne znate o običnom govnetu?" Edited October 9, 2010 by PointTaken
MocaVukotic Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 упознају се џејмс бонд и жан клод ван дам- бонд. џејмс бонд- дам. ван дам. клод ван дам. жан клод ван дамima i ono kad sin pita džejmsa bonda: "tata, jel mogu napolje?" a ovaj kaže "može. ne može."
расејан Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Priznajte da se vec par strana zajebavate!?! Још од 45. 20:45.
Hamlet Strašni Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Био данас у самопослузи, па питам жену да ли да купим млеко ако има. Она каже да. А ја питам: а ако нема?хахахахахахахахахахаха
slepa živana Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ... ide saša matić ulicom i naiđe na klinca koji umire od smeha, i kaže mu - stvarno ne vidim šta je ovde smešno!
Moća Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ide klinac ulicom i udari ga kamion a na kamionu pise"Plazma ne pusta te da odrastes".
Sludge Factory Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Pricao mi drug juce ovaj vic, procitao u onom Alo sranju, gde su inace uvek sranje vicevi, ali ovaj nam nesto bio smesan:Javlja se Muja u neku emisiju na radiju i kaze:- Dobar dan, Mujo ovde, ja sam dasnas na Bas-carsiji nasao novcanik. - I sta je bilo u njemu?- 1000 evra, 1000 KM i licna karta. - Sta je pisalo u licnoj karti?- Muharem.- Dobro. I sta biste vi sad?- Pa, ako moze jedna pesma za Muharema!
harper lee Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ... ide saša matić ulicom i naiđe na klinca koji umire od smeha, i kaže mu - stvarno ne vidim šta je ovde smešno!Sretne Stivi Vonder Kristofera Riva i pita:- Kako ide?- Eto, k'o sto vidis.
Dionysos Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 сретне едип сизифа и каже-сизифе, како посао- ма јеби си матер
Sam Spade Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ima i ono kad sin pita džejmsa bonda: "tata, jel mogu napolje?" a ovaj kaže "može. ne može."Ima i:Zovu Bonda na mobilni: Gde si?U Nici. Batajnici.
Kayser Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Био данас у самопослузи, па питам жену да ли да купим млеко ако има. Она каже да. А ја питам: а ако нема?хахахахахахахахахахахаNemoj da trolujes, daj nesto sto nije smesno :)
slepa živana Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sretne Stivi Vonder Kristofera Riva i pita:- Kako ide?- Eto, k'o sto vidis. u moje vreme su protagonisti ovog vica bili s.vonder i z.škender :D
harper lee Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 u moje vreme su protagonisti ovog vica bili s.vonder i z.škender :DI u moje ali rekoh da ispadnem u trendu.
Recommended Posts