Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
Ulazi Benitez u svlačionicu s kesom trave i kaže >>> danas Tijago Mota.
A juce je Savio.
Posted

Jedna je žena pomagala mužu da instalira svoj novi kompjuter. U jednom trenutku za vreme ažuriranjaprograma, pojavila se slijedeća poruka: UPIŠITE PASSWORD. Muž je kako bi iznenadio svoju ženu,otipkao slijedeći password: PENIS. Vidjevši odgovor na kompjuteru, žena je skoro pala sa stolicei smijala se do suza ... Password odbačen NIJE DOVOLJNO DUGAČAK :D :D :D

Posted
Jedna je žena pomagala mužu da instalira svoj novi kompjuter. U jednom trenutku za vreme ažuriranjaprograma, pojavila se slijedeća poruka: UPIŠITE PASSWORD. Muž je kako bi iznenadio svoju ženu,otipkao slijedeći password: PENIS. Vidjevši odgovor na kompjuteru, žena je skoro pala sa stolicei smijala se do suza ... Password odbačen NIJE DOVOLJNO DUGAČAK :D :D :D
:rolf: :rolf: :rolf: Daj još koji!
Posted
A juce je Savio.
ulazi Guardiola u svlačionicu Barce sa kilom brašna i kaže - Danas Leo Messi!
Posted

Stoji kurton pred otvorenim ormanom... "Koji ću kurac danas da obučem?!?"

Posted

šteta što nije u toku ona serija glupih imam dva dragulja, sinoć čula...1. šta kaže leptir kada je zaljubljen? - imam ljude u stomaku.2. dali ste znali da je sead memić vajta rođeni brat berija vajta?! :lolol:

Posted (edited)
šteta što nije u toku ona serija glupih imam dva dragulja, sinoć čula...1. šta kaže leptir kada je zaljubljen? - imam ljude u stomaku.2. dali ste znali da je sead memić vajta rođeni brat berija vajta?! :lolol:
Ovaj prvi i nije toliko glup.Ali drugi je odličan! Daj još! Kad već Puella neće... :( Edited by Zgubidan
Posted

sarajevo 80-ihprolazi pandur ulicom i cuje neki dernek u nekom lokalu.upada unutra sa isukanim pendrekom i povice:"ko to pjeva?""sead memic vajta""sva trojica napolje!!!!"

Posted
"sva trojica napolje!!!!"
У другој верзији, пајкан пред заузетим вецеом, лупа- ко је то унутра- жан клод ван дам- сва четворица напоље!
Posted

упознају се џејмс бонд и жан клод ван дам- бонд. џејмс бонд- дам. ван дам. клод ван дам. жан клод ван дам

Posted
упознају се џејмс бонд и жан клод ван дам- бонд. џејмс бонд- дам. ван дам. клод ван дам. жан клод ван дам
Dabić. David Dabić. Dragan David Dabić. Doktor Dragan David Dabić.