Timmy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ulazi Benitez u svlačionicu s kesom trave i kaže >>> danas Tijago Mota.A juce je Savio.
puella Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jedna je žena pomagala mužu da instalira svoj novi kompjuter. U jednom trenutku za vreme ažuriranjaprograma, pojavila se slijedeća poruka: UPIŠITE PASSWORD. Muž je kako bi iznenadio svoju ženu,otipkao slijedeći password: PENIS. Vidjevši odgovor na kompjuteru, žena je skoro pala sa stolicei smijala se do suza ... Password odbačen NIJE DOVOLJNO DUGAČAK :D :D :D
Zgubidan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jedna je žena pomagala mužu da instalira svoj novi kompjuter. U jednom trenutku za vreme ažuriranjaprograma, pojavila se slijedeća poruka: UPIŠITE PASSWORD. Muž je kako bi iznenadio svoju ženu,otipkao slijedeći password: PENIS. Vidjevši odgovor na kompjuteru, žena je skoro pala sa stolicei smijala se do suza ... Password odbačen NIJE DOVOLJNO DUGAČAK :D :D :D :rolf: Daj još koji!
Alphons Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A juce je Savio.ulazi Guardiola u svlačionicu Barce sa kilom brašna i kaže - Danas Leo Messi!
Mr.Mxyzptlk Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wpSkBbeVVWE&feature=player_embedded
Razzmatazz Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Stoji kurton pred otvorenim ormanom... "Koji ću kurac danas da obučem?!?"
slepa živana Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 šteta što nije u toku ona serija glupih imam dva dragulja, sinoć čula...1. šta kaže leptir kada je zaljubljen? - imam ljude u stomaku.2. dali ste znali da je sead memić vajta rođeni brat berija vajta?!
Zgubidan Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) šteta što nije u toku ona serija glupih imam dva dragulja, sinoć čula...1. šta kaže leptir kada je zaljubljen? - imam ljude u stomaku.2. dali ste znali da je sead memić vajta rođeni brat berija vajta?! Ovaj prvi i nije toliko glup.Ali drugi je odličan! Daj još! Kad već Puella neće... :( Edited October 9, 2010 by Zgubidan
Ros Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 sarajevo 80-ihprolazi pandur ulicom i cuje neki dernek u nekom lokalu.upada unutra sa isukanim pendrekom i povice:"ko to pjeva?""sead memic vajta""sva trojica napolje!!!!"
расејан Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 "sva trojica napolje!!!!"У другој верзији, пајкан пред заузетим вецеом, лупа- ко је то унутра- жан клод ван дам- сва четворица напоље!
Dionysos Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 упознају се џејмс бонд и жан клод ван дам- бонд. џејмс бонд- дам. ван дам. клод ван дам. жан клод ван дам
Bane_V Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 упознају се џејмс бонд и жан клод ван дам- бонд. џејмс бонд- дам. ван дам. клод ван дам. жан клод ван дамDabić. David Dabić. Dragan David Dabić. Doktor Dragan David Dabić.
Recommended Posts