April 1, 201411 yr Čita Lala novine. U članku piše da statistika pokazuje da svaki muškarac pre braka ima po osam partnerki.Na to će Lala:"Uf, al' se neko zdravo najeb'o na moj račun"
April 1, 201411 yr Šta to ima dve noge, četiri ramena i jednu glavu? Oskar Pistorijus i njegova devojka
April 13, 201411 yr UDAJA:Trenutak kada ženska osoba zameni pažnju svih muškaraca za nepažnju jednog.KOCKAR:Osoba kod koje i nepokretna imovina postane pokretna.APSOLVENT:Muž, na kraju bračne svađe. Sve je odslušao, još samo ispite da položi.P.S. :Post skriptum iliti po naški "Posle sam se setio".DOBROSTOJEĆA BABA:To je ona vrsta baba kojoj ne moraš da ustaješ u autobusu.NAUČNO-ISTRAŽIVAČKI RAD:Traženje knjiga po kući par dana pred ispit.DEPRESIJA NA BALKANU:Kada se više ne radujete ni tuđoj nesreći.ZASIĆENJE U VEZI:Kada sve filmove počnete da gledate do kraja.HERKUL POARO (junak detektivskih romana A. Christie):Najveći baksuz svih vremena. Taj gde ode, tamo obavezno nekoga ubiju.1. MAJ:Državni dan borbe protiv anoreksije i očuvanja životne sredine.SUD:Posle kafane, mesto najmasovnijeg okupljanja komšija i rodbine.SVE JE POD KONTROLOM:Ohrabrujuća izjava. Sve dok se ne postavi jedno pitanje: ČIJOM?SUPRUGA:Аplikacija SEARCH za kuću. - Ženo, gde su mi pantalone? - Ženo, gde su ključevi? - Ženo, gde su deca?POST:Mršavljenje uz Božju pomoć."ČOVEK SE UČI DOK JE ŽIV":Izreka koju su mnogi studenti pogrešno shvatili."LOŠE DRUŠTVO":Roditelji se za sina boje da ne upadne u loše društvo, a za ćerku da loše društvo ne upadne u nju.STABILNA VEZA:Dobra Internet konekcija.RASPAD JUGOSLAVIJE:Događaj koji je omogućio mnogim pevačima, glumcima i umetnicima da napokon postanu internacionalne zvezde s međunarodnom karijerom.
April 20, 201411 yr Oterace me sa Rusoukrajinske teme. Iz emisije za stanovnike oblasti zahvacene zracenjem posle katastrofe u Cernobilju: Pitanje: da li je tacno da ne smeju da se jedu jabuke ovogodisnjeg roda? Odgovor zvanicnika: Nije tacno. Jabuke mozete da jedete koliko zelite, ali je najvaznije da ogriske zakopate na dubinu od najmanje 2 metra.
April 20, 201411 yr Znate li kako je pašteta dobila ime?-Mladi Gavrilović je radio kao šegrt u mesari.Na kraju svakog dana,kad je već smaknuo i izrezao nekoliko prasaca,krvavica,ovaca,kokoški i slično, morao je još da očisti prostorije...Dok je tako sakupljao kljunove,uši,repove,kopita i slíčno,sine mu:-PA ŠTETA je sve ovo bacati!
April 22, 201411 yr Zec disleksicar ulazi u banku i kaze: vazduh u ruke pljacka vam materina, ovo je picka! *verovatno nije disleksicar, neho dis..lalicar il tako nesto... ** verovatno je i bilo ovde
April 22, 201411 yr Pričali mi ljudi iz struke, kad Bajaga kaže "voz" u tonskom studiju, svi štimeri u krugu od dvadeset metara eksplodiraju.