Parsons Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 isus ide pustinjom i sretne slepog starca.pita ga: 'sta radis sam u pustinji?''trazim sina'.'kako izgleda?''ima eksere u rukama i nogama.''taaata!'.'pinokio!'
nautilus Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 шта каже земунац када сретне свињски грип?ша се шириш а?
Have_Fun Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Leskovčanin sreo superheroja pa ga pita:-Kuj si be ti, jebem te usta malečka?superheroj odgovara: - AjsmenLeskovcanin: - Kude?
Аврам Гојић Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Gradski autobus stane na semaforu. Malena, sredovečna žena drhti na vetru i lupka vrata:- Pusti me, majstore, molim te, da uđem, kasnim na posao... - Ne smem da primam putnike van stanice.- Pusti me, rođeni, kad te molim...deca...hleb...- Ne smem. Putnici vide koliko je sati, i počnu: - Sram te bilo, vidiš da žena mora na posao, nije ona kriva što vi vozite jednom u sat vremena! - Imaš li ti duše, puštaj ženu, otvori ta vrata!Vozač se smiluje, otvara vrata...žena uđe, očita službenu karticu i kaže: - Karte na pregled, molim.
bergasa19 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Plavuša: 'Ali, mama, ja njega volim!'Mama: 'Pa reci mu.'Plavuša: 'Muuuu...'
mlatko Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 ... Sva cast na trudu, lep pogled na svajcarsku (ne)vickastost.
*edited by mod Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Covek izadje na ulicu i mahne za taksi. Istog momenta taksi se zaustavlja pored njega, otvaraju se vrata, a taksista kaze: - Savrsen tajming! Isto kao Frank. Putnik: - Ko? Taksista: - Frank Feldman... To je covek, koji je uvek sve radio u pravo vreme. Bas kao sto sam ja naisao upravo kada ste vi digli ruku,tako se Franku sve u zivotu desavalo u savrseno vreme. Putnik: - Niko nije savrsen. Taksista: - To ne vazi za Franka Feldmana. Bio je izvanredan atletski gradjen tip. Mogao je da osvoji Grand slem u tenisu. Mogao je da igra golf sa profesionalcima. Pevao je kao slavuj, plesao je kao zvezda sa Brodveja, a da ste ga culi kako svira klavir! Bio je neverovatan momak. - Izgleda da je stvarno bio izvanredan covek. - Aa, nije to nista, ima jos! Pamtio je kao kompjuter. Pamtio je svaciji rodjendan. Znao je sve o vinima, koje jelo da naruci i kojom viljuskom da ga jede. Mogao je da popravi sve. Ne kao ja. Ja zamenim osigurac, i pola ulice ostane bez struje. Ali Frank Feldman je sve radio kako treba. - Pa stvarno je bio neverovatan! - Uvek je znao najbrzi put kroz saobracaj. Ne kao ja, ja se uvek zaglavim. Ali Frank, nikada nije pogresio, i uvek je znao kako da postupa sa zenama. Nikada im nije protivrecio cak i kada nisu bile u pravu... uvek je bio savrseno obucen, a cipele su mu uvek bile savrseno izglancane. Bio je savrsen covek! Niko ne moze da se uporedi sa Frankom Feldmanom. Putnik: - Interesantan lik. Kako ste ga upoznali? Taksista: - Ja ga nikada nisam sreo. Umro je, a ja sam se ozenio njegovom jebenom udovicom.
Moća Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Odlican! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
kr en Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dva policaja stojita na mostu čez Savo in gledata v vodo.Pa pride mimo tretji policaj in ju vpraša:"Zakaj pa gledata v vodo?"Policaja odgovorita:"Gledava kje so te olimpijske igre o katerih vsi toliko govorijo."Pa reče tretji:"Bedaka, olimpijske igre so v Soči, ne v Savi."
Recommended Posts